10-те женски съвета за мъжете

10-те женски съвета за мъжете Ако сте мъж, който вечно държи на своето и се дразни от женското мислене, прочетете 10-те съвета за мъже, които ако спазвате, няма да вбесявате редовно съпругите си.

1. Скъпи мъже, това, че вече имаме един кашмирен пуловер не значи, че не се нуждаем от друг, напротив, ние сме длъжни да разнообразяваме гардероба си.

2. Спрете да ни карате да гледаме футбол. Това е нещо като ние да лакираме ноктите на краката ви. Ужасно е.

3. Скарлет Йохансон никога няма да ви целуне. Първо се погрижете за устната си хигиена, спрете да пиете промишлени количества бира и станете реалисти.

4. Зарежете глупавите и клиширани лафове, с които можете да свалите само жена на магистралата. Нито една уважаваща се дама няма да се впечатли от думите: "О, това извънземна поличка ли е, защото дупето ти в нея изглежда неземно".

10-те женски съвета за мъжете 5. Нито старото ви миризливо канапе, нито дистанционното са ваша лична собственост, която можете да окупирате, когато пожелаете. Откажете се от този отвратителен навик.

6. Забравете глупостите за XXI век. Нито една жена не иска да вижда мъжа си да плаче, освен ако това не е в родилното.

7. Това, че понякога ви целуваме страстно, не значи, че искаме да ни свалите дрехите веднага. Имайте търпение. Бързите скорости са за глупавите спортни автомобили, по които вечно въздишате.

8. Някои казват, че болката, когато една жена ражда, е еквивалентна на това да ви ритат в продължение на часове в орехчетата. Така, че преди да си легнете с нас си помислете добре дали сте си сложили презерватив.

9. Глупавите вицовете са смешни само за хората, които имат пенис. Ние, както знаете, не сме от тях.

10. В театърът не кастрират. Спокойно, нищо няма да ви се случи, ако отидете на едно представление. /БГНЕС