Петте мистерии на привличането


Петте мистерии на привличането Има някои изненадващи, дори леко странни неща, които влияят при избора на половинка.

1. На първо място обонянието, което помага да подберем партньора си. Уханието на лавандула направо подлудява мъжете. Жените да не забравят, че не е необходимо да се потапят във вана с лавандулово масло, достатъчно е само да напръскат няколко капки от аромата върху врата си.

2. Жената облечена в червено е по-атрактивна. Червеното е цветът на страстта. С него жените съблазняват и печелят покани за срещи, защото мъжете са повлияни от символиката на цвета- романтика, първични инстинкти и като цяло секс.

3. Хормоните влияят на жените при избора на партньор. Единият ден жената може да жадува за мускулестия мъж във фитнес салона, но след седмица да е силно привлечена от милия, любезен съсед. Това се дължи на бушуващите хормони, които често определят желанията.

4. Стресът = сексуално привличане. Един човек, поставен в стресова ситуация е много по-вероятно да направи първата крачка. Адреналинът и рискът несъмнено играят важна роля в привличането, като подтиква към действие. Проучване, установило, че мъжете е по-вероятно да поканят жената на вечеря, ако се намират в извънредна ситуация, отколкото при нормална обстановка.

5. Правилото 5/15 или 5 докосвания за 15 минути. Ако един мъж е привлечен от една жена, той ще намери оправдание защо си е сложил ръката на коляното й или докосва косата и под предлог, че "има нещо там". Ако жената не отвърне на знаците му, той знае, че трябва да се оттегли. /БГНЕС