Какво се прави преди първата среща


Какво се прави преди първата среща Първите любовни срещи може да предизвикат определена нервност. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат това събитие да не се превърне в нощен кошмар.

-Хидратирайте се - Освен в случаите когато срещата е на Антарктика, вероятността от изпотяване е огромна. Затова и за препоръчване е да пиете вода. Освен това водата отстранява и лошия дъх. Въпреки това не прекалявайте с пиенето на течности, защото дългоочакваната среща може да се превърне в тичане до тоалетната и обратно.

-Хапнете - Леката закуска преди срещата може да ви се стори глупава, но със сигурност ниската захар или къркоренето на стомаха няма да действат романтично. Една ябълка или малко кексче са достатъчни да заситят организма ви до вечерята.

-Вземете си душ - Логично е, че ще си вземете душ преди излизане. С това не само, че ще бъдете чисти, но топлата вода ще ви отпусне. Обезателно използвайте шампоани и гелове с хубав аромат, които ще ви накарат да се чувствате добре.

-Слушайте музика - Докато се подготвяте слушайте любимата ви музика, тя ще успокои нервите ви.

-Разходете се из Гугъл - Не става въпрос за нетактичност, но хубаво е човек да знае с кого си има работа. Проверявайки може да попаднете на неговия/нейния Фейсбук и там нещо да откриете, което да използвате по време на разговора.

-Освободете се от лошите навици - Дайте възможност на партньора и той да каже нещо, не го обсебвайте със себе си и вашия живот. /БГНЕС