Събудете красотата на косата с три екзотични натурални масла

Събудете красотата на косата с три екзотични натурални маслаС навлизането в топлите месеци и специалната грижа за косата под лъчите на парещото слънце, професионалните фризьорски салони у нас ще представят и един нов екзотичен елексир, който събужда красотата на косата – OROFLUIDO. Подходящ за защита и грижа под лъчите на галещото слънце, продуктът прави косата копринена, здрава и лесна за разресване с балансираща комбинация от три вида натурални масла. Използва се след измиване на влажна или суха коса, а ефектът се появява още при първия допир. Да опиташ, означава да повярваш, е мотото на екзотичната марка, вдъхновена от хилядолетни традиции в грижата за косата.

OROFLUIDO съдържа арганово, кипарисово и ленено масло, които са високо ценени средства за разкрасяване още от времето на Клеопатра. Тази специална селекция носи отпечатъка на тайните похвати за копринено нежна и силна коса, родени в древен Египет, Мароко и средиземноморието. Аргановото масло, наречено „течно злато от пустинята“ е богато на витамин Е и есенциални мастни масла. Заздравява косата. Прави я лека, придава обем и копринена мекота. Благодарение на кипарисовото масло косата получава мекота и обем и става гладка и еластична. Лесното разресване и съкращаването на топлинната обработка със сешоар правят OROFLUIDO предпочитан продукт сред хиляди фризьори по света. Кипарисовото масло има високо съдържание на мастни масла и токоферол – една естествена защита срещу свободните радикали. Лененото масло преобразява начина, по който косата улавя и отразява светлината в един впечатляващ блясък.

Противно на очакваното при наличието на толкова мощни натурални масла, OROFLUIDO е с изключително лека, копринена текстура. Златната течност се абсорбира много лесно и бързо, без да утежнява косата и да оставя следи. Тя буквално се стопява, което я прави подходяща за всякакъв тип коса.

Третирането започва с избор на количество според типа, дължината и гъстотата на косата, като няколко капки се разтъркват между дланите и с нежни движения се нанасят по дължината й. Употребата на OROFLUIDO е не просто грижа, а ритуал за красота.

Събудете красотата на косата с три екзотични натурални масла