Горещи идеи за секс през зимата


Горещи идеи за секс през зимата Дойде студеното време, а сексът не е лоша идея да се стоплим, обясняват сексолози. Зимата е подходящото време от годината да разпалим въображението си и да направим сексът още по-забавен и вълнуващ.

Най-често свързваме това време от годината с Коледа и Нова година. Добрата новина е, че през зимните месеци имаме по-голяма възможност да се сгушим до любимия и да се радваме на приятната му компания.

Предстоящите празници са отличен повод за еротично самоусъвършенстване, романтични вечери и експериментален секс.

Еротичният масаж е идеален начин да увеличите либидото. За да му се наслади вашата половинка не е задължително да сте професионална масажистка. Достатъчно е да знаете определени точки от тялото, които ще отпуснат и предразположат партньора.

Съветваме ви да обърнете внимание на областта под пъпа, пръстите и най-вече на краката. Добавете към масажа и малко "възбуждащи" храни.

На първо място морските дарове: скариди, стриди и хайвер. Някои напитки имат същия ефект. Препоръчваме ви безалкохолни: сок от нар, боровинки, портокал и лимон. Алкохолът (в малки количества): червено вино, шампанско, коняк. /БГНЕС