Идеалната приятелка според мъжете


Идеалната приятелка според мъжете Какво наистина търсят мъжете в една жена? Тя трябва да има силно влечение към секса, да се наслаждава на обилната храна и за десет минути да е готова за излизане.

Но това не е всичко. Идеалната приятелка е жена с кариера, която печели повече от партньора си, но в същото време иска да си стои вкъщи и да отглежда децата. Тези на пръв поглед противоречиви искания са изразили 3000 ергени, които участвали в изследването. И докато 75% от мъжете заявили, че идеалната жена трябва да контролира теглото си, 89% искат също така тя да се наслаждава на обилната храна без никакви притеснения.

Освен това перфектната партньорка трябва да има дълга коса, стройна и стегната фигура и да е достатъчно уверена в себе си, за да си позволи да излезе без грим.

Идеалната приятелка според мъжете "Въпреки че за много жени тези стандарти вероятно са трудни за постигане, 60% от мъжете твърдо вярват, че тяхната идеална приятелка е някъде там. Но има някои противоречия, заради които ще им е трудно да я открият. Няма много жени, които могат да поглъщат огромно количество храна всеки ден и да останат стройни. И освен това има известно объркване относно това дали мъжете искат да се срещат с жени, които печелят добре или такива, които си стоят вкъщи с децата", казва Никол Клоус, говорителката на сайта www.UKDating.com, осъществил изследването.

Способността за водене на интелигентен разговор не е от особено значение за мъжете. 61% предпочитат жени, които обичат да се смеят и да се шегуват. 91% от участниците в изследването заявили, че идеалната им приятелка трябва да има голям сексуално желание и да иска да прави страстна любов по всяко време на денонощието. /БГНЕС