Какво у жените отблъсква мъжете?


Ако все още сте необвързана и се надявате да срещнете някого, с когото да споделите предстоящите празнични дни (а и остатъка от живота си), ще ви издадем 5 неща, които да избягвате, за да не отблъснете неволно обекта на желанията си:


Твърде ярък грим
Тъмните сенки върху веждите, ярко червило и килограми крем никога не изглеждат красиво. Мъжете обичат естествените жени, а не онези, които са си боядисвали лицето часове наред. Това се отнася и за парфюма - никой не желае да се задъхва. С една дума, важна е умереността.


Какво у жените отблъсква мъжете?


Дълбоко деколте и/или мини пола
Леглото е единственото нещо, заради което мъжете обръщат внимание на такива момичета. Мъжът обича, когато жената изглежда секси само заради него. А когато всички виждат какво се предлага, той няма да ви възприеме сериозно, а само като бройка за една нощ.


Какво у жените отблъсква мъжете?


Гръмките разговори
Мъжете предпочитат жени, които умеят да се държат в обществото, а не онези, които в компанията говорят най-силно и най-често от останалите. Ако дрънкате без спиране не се учудвайте, че мъжете ви отбягват. Вие отблъсквате само с бърборенето.


Какво у жените отблъсква мъжете?


Клюките
Той ще изслуша клюките, но това не означава, че наистина ще му е приятно. Мъжът не търпи интригантките, защото се чувства неловко в тяхната компания. Пък и му идва на ум дали не го клюкарите в негово отсъствие.


Какво у жените отблъсква мъжете?


Лъжите
Мъжете не обичат момичетата, които лъжат. Ако мъжът хване веднъж жената в лъжа, постоянно ще си мисли дали тя не го е излъгала и друг път. И вече никога няма да и вярва напълно.


Какво у жените отблъсква мъжете?


Източник: БГНЕС

Снимки:
2. Барбадоската изпълнителка Риана пристига за връчването на British Fashion Awards 2014 в Лондон, Великобритания, 1 декември 2014.
3. Американската актриса Ева Лонгория по време на пресконференция в Панама, 28 август 2014.

© ЕПА/БГНЕС