Fashion.bg » Мода и красота » Шивашка индустрия

Шивашка индустрия

Качествени платове от Со-Ан за вашите колекции

Качествени платове от Со-Ан за вашите колекции

Со - Ан ЕООД е 100% българска фирма, която е основана през 1991 година под името ЕТ "Банко – Банко Мусабашев" гр. Хасково. През 2001 година името на фирмата се променя на Со- Ан ЕООД. Фирмата се занимава с директен внос на разнообразни еластични и нееластични платове и кожи от Турция.

Со - Ан ЕООД гарантира най-сполучливото съотношение между качество и цена във всеки момент на своите клиенти. Со - Ан е утвърдено име в бранша и една от водещите фирми в Хасково и страната.

подробно...


 

Кратък текстилен речник

Кратък текстилен речник

Тафта – блестящ, фин копринен плат, който се отличава със своята плътност, въпреки, че е тънък. На допир е шумящ и пада много добре, поради тази причина се използва най-често при булчинското и бално облекло.

Креп – няколко тъкани, съставени от сплитане, които са силно усукани преди тъкане, придавайки на плата значителна гладкост, гъвкавост и естествен блясък. Има много видове креп, включително марокански креп и креп жоржет.

подробно...


 

Как се прави... в Денил!

Как се прави... в Денил!

Избор на плат.
Първата и особено важна стъпка е изборът на материята – на пипане тя трябва да е мека и лека, приятна на допир, с фина сплетка, от естествени материали. Споменът от плата трябва да е като от прегръдка с любим човек – това е водещата концепция на Денил.
Производителите са хиляди, предложенията – неизброими. Денил работи с италиански, испански и турски компании, всички от висок клас.

подробно...


 

JOCKEY шокира света с първия мъжки слип

JOCKEY шокира света с първия мъжки слип

Представете си свят, в който боксерът и долният гащеризон са единственото мъжко бельо. Такъв е случаят до 1934, когато е създаден слипът Jockey® Brief. Тогава този нов артикул е иновационен, дързък, предизвикателен, дори скандален. През 2009 г. JOCKEY с гордост отбелязва 75 години от появата на слипа, който изцяло променя представата за мъжко бельо и продължава да доминира сред многообразието от стилове днес.

"JOCKEY е пионер и има редица иновативни въведения в своята 133 годишна история. Но най- значимо остава създаването и налагането на слипа", споделя Ед Емма от Jockey International, Inc.

подробно...


 

Завръщане към традицията - костюми по мярка

Завръщане към традицията - костюми по мярка

Русенската фирма ТОП МЕН, която изработва мъжки костюми с марката RICHMART започна да възражда индивидуалния подход при изработката на мъжкия костюм от времето, когато старите майстори са шиели дрехите според размера и желанията на клиента.

Така те помагат на мъжа да изглежда и да се чувства добре, като му предоставят костюм, създаден специално за уникалната му фигура, от избран от него плат, цвят и модел.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече