Посетете Shoptalk Europe в Лондон безплатно

Shoptalk Europe идва в Лондон на 6-8 юни, за да бъде новият дом за най-смелите пионери в Европа, които ще преосмислят бъдещето. Над 2500 участници, сред които търговци на дребно и марки, стартиращи фирми, технологични компании, инвеститори, медии и анализатори, ще се съберат, за да се учат, да работят в мрежа, да си сътрудничат и да се развиват. Освен това, 250+ компании ще демонстрират най-новите иновации и тенденции, които продължават да трансформират сектора в световен мащаб.

Shoptalk Europe

Shoptalk Europe ще предостави на одобрени търговци на дребно и марки безплатни билети и до £500 за възстановяване на разходите за пътуване/хотел.Търговците на дребно и марките посещават Shoptalk Europe, за да подобрят познанията си за най-новите технологии, тенденции и бизнес модели в търговията на дребно, както и да си сътрудничат с колеги, стартиращи фирми, технологични компании и инвеститори в приятелска среда. 3000+ 15-минутни срещи на място ще бъдат насрочени за 500+ души в Shoptalk Europe.

Ако сте търговец на дребно или марка, можете да се класирате за безплатни билети за Shoptalk Europe плюс до £500 възстановяване на разходи за хотел/пътуване. Възстановяването на разходите за пътуване/хотел се основава на разписки, представени след събитието. Към днешна дата са възстановени на търговци на дребно и марки над 3 милиона долара за хотели/пътувания и са предоставени безплатни билети на стойност допълнителни 5 милиона долара. За да се класирате, трябва да отговаряте за закупуването или оценката на технологиите за търговия на дребно или електронна търговия и да проведете осем 15-минутни срещи на място. Запишете се навреме и ще можете да изберете компаниите, с които искате да се срещнете от над 250 участващи спонсори. Няма да е необходимо да пропуснете нито една от сесиите от дневния ред за тези срещи. Вашите осем 15-минутни срещи (общо само два часа) ще се провеждат в определени часове в понеделник, вторник и сряда.

Подробности и кандидатстване за Shoptalk Europe