Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория

Fashion.bg » Мода и красота » Интимно

Интимно

Зодията влияе на химията и секса

Зодията влияе на химията и секса

Новите проучвания сочат, че, ако разполагате с точна и правилна информация можете да промените дори пътеките на съдбата си. Само кратко приключение или нещо повече е това помежду ви? Изследването на зодиакалните знаци е доказало, че те говорят много за един човек и това по какъв начин обича. Ако откриете силните ви страни, когато сте заедно, както и различията помежду си можете да постигнете голям напредък в отношенията си. Зодиакалните знаци могат да ви покажат дали заедно сте добри в любовта, секса или обратното, трябва да стоите далеч един от друг. Овенът например е зодия, която може да има всичко или нищо. Те могат да бъдат както страстни, така и в пълна хармония с партньора си.

подробно...


 

Нещата, които мъжете правят за една жена

Нещата, които мъжете правят за една жена

Запознайте се с основните неща, които мъжете винаги биха направили за една жена.

Не е лесно да угодиш на една жена, особено ако сте от онези типове, които не разбират колко важно е да се правят компромиси в една връзка. Колкото и да не им се вярва на жените, партньорите им също полагат неимоверни усилия, преглъщат силно и все пак подкрепят женските инициативи, колкото и странни да са те. Понякога го правят добре, друг път не, но важното е, че опитват.

подробно...


 

Няколко правила за интимната хигиена на жената

Няколко правила за интимната хигиена на жената

Грижите за интимните части на тялото са деликатна, но особено важна тема, по която е добре да си говорят неведнъж всяка майка и дъщеря. Половата система, особено на жената е много чувствителна и лесно податлива на инфекции от различен характер и с разнообразни причинители.

Ето ви и няколко правила, които трябва да спазвате:

Правило №1

Не употребявайте обикновен тоалетен сапун за поддържане на интимната си хигиена. Киселинността (рН) на кожата е 5,5, а на влагалището – 3,3. Природата специално го е "окислила", за да може да умират вредните микроби, а сперматозоидите да се чувстват "удобно" и лесно да намират пътя до яйцеклетката.

подробно...


 

Кога мъжете късат с една жена

Кога мъжете късат с една жена

Всеки е преживял поне веднъж неочаквана раздяла и тогава се пита "какво се случи?" Той те е обичал, а един ден просто избягал. Понякога причината е, че мъжете искат да се похвалят с броя на сексуалните си завоевания. Най-често те си признават, че няма конкретна причина, а просто им се приисква да споделят леглото си с някой друг.

"Не се укротявам, докато не знам, че съм преспал с достатъчно момичета", споделя един от тях. Проблем при жените е, че понякога те приемат партньора си като кофичка със сладолед, която докато не изядат не спират.

подробно...


 

За страхотния секс трябват индивидуално отношение към партньора и ситуацията, и обективна оценка за собственото състояние

За страхотния секс трябват индивидуално отношение към партньора и ситуацията,     и обективна оценка за собственото състояние

Битуват множество митове, свързани с невъзможността да се задържи ерекция, което създава пречки пред доброто представяне и постигането на сексуално удоволствие. Често появата на „засечка в леглото” се интерпретира погрешно и от двамата партньори и възникващото напрежение и тревога при следващите сексуални контакти създават омагьосан кръг, при който „засечките” зачестяват.

Тези заключения бяха направени на специално събитие, организирано от фармацевтичната компания Актавис в Piano bar & Food “Magneto Grande” на 11 ноември, посветено на нова идея за доброто сексуално представяне – еротонизъм. Еротонизмът е състояние на духа, той е култ към добрия секс, към доброто преживяване в леглото, което носи удоволствие и на двамата партньори. Еротонистите вярват, че сексът е блаженство, което се създава и подхранва от уникалното, специфичното, специалното във всеки партньор, от неповторимостта на ситуацията.

подробно...


 

Топ триковете за идеална двойка

 Топ триковете за идеална двойка

Искате ли да промените романтичната си връзка. Специалистите предлагат няколко трика, за да подобрите емоционалните отношения с половинката ви, пишат испански медии. най-добре.

Първата стъпка е да си припомните началото на връзката, можете да започнете да наричате любимия си човек с умалителни имена. Това естествено не означава да му викате "гълъбче" пред всички, запазете някое обръщение само за вас двамата.

подробно...


 

Кое е по-важно: дупето или гърдите?

Кое е по-важно: дупето или гърдите?

Всички знаят склонността на мъжете да оценяват жените по параметрите на гърдите и "петата точка". Но повечето жени постоянно се питат коя част от тяхното тяло все пак е по-атрактивна за силния пол.

Еднозначен отговор на този въпрос няма. Мъжете обичат да гледат както гърдите, така и дупето. Не трябва да се забравят и краката. Но всеки си има своя приоритет.

Ценителите на гърдите си имат своите вкусови както относно размера, така и относно формата. Не е тайна, че както малките, така и големите гърди намират своите обожатели. Същото може да се каже и за дупето. Единственото еднозначно условие е, че женското тяло трябва да бъде стегнато - никой не харесва отпуснати форми.

подробно...


 

Мъжете си падат по жени със съблазнителни очи и секси глас

 Мъжете си падат по жени със съблазнителни очи и секси глас

Много често нежния пол се питат какъв тип жени са най-харесвани от мъжете, какво бельо никога не трябва да носят, за да допаднат на един истински "мачо" и какви тактики да предприемат, за да му завъртят главата, пишат испански медии.

Психолозите разкриха сексуалните предпочитания на този тип жребци. Колкото и невероятно да звучи, по-голямата част от тях си падат по естествени жени с малко грим и само 6,4% предпочитат момичета, които не излизат без токчета и прическа. 11,7% от мъжете предпочитат жени, опиянени от модата, следващи всички модни тенденции, които никога не излизат с неоправена коса и задължителен аксесоар- маркова чанта последна мода.

подробно...


 

Мъжете и тяхното бельо

Мъжете и тяхното бельо

Мъжете без бельо са агресивни и деспотични любовници.

Бельото издава сексуалната нагласа и интимните настроения. Избора на бельо е ключа към сексуалните възприятия и възможността на човек за романтични фантазии и пречупване на консерватизма в секса.

Тези мъже смятат, че за добрия секс бельото няма значение, най-важното е това под него. Те са агресивни и деспотични любовници. Те ръководят и управляват.

Мъжете в прашки обичат авантюрите и експериментите.

Бельото издава сексуалната нагласа и интимните настроения. Избора на бельо е ключа към сексуалните възприятия и възможността на човек за романтични фантазии и пречупване на консерватизма в секса.

подробно...


 

Формата на гърдите определя характера на жената

Формата на гърдите определя характера на жената

Мистерията около жените вече е разгадана. За мъжете няма да е трудно да разбират характера ни, след като се доказа, че формата на бюста определя до голяма степен и нрава ни.

Според италианския специалист в областта на сексуалните отношения Пиеро Лоренцони, размера и формата на гърдите могат да разкажат много за характера на една жена. Лоренцони твърди, че женският бюст говори много повече за дамата, отколкото дори зодиакалния й знак.

Гадаенето по женските гърди дори се е превърнало в наука, наречена стерномантия.

подробно...


 

Кога разбираш, че той не е за теб

Кога разбираш, че той не е за теб

Готин е, добър е в леглото, ти го харесваш и той теб...но наистина ли той е мъжът на живота ти? Експертите дават съвети как да откриеш дали той е правилния човек за теб или не.

Няма нищо по-хубаво от това да си влюбена, особено ако познаваш човека до себе си. Но какво става, когато оставиш любовта на страна и не спираш да мислиш, че нещо между вас липсва. Когато нещо не върви добре, обикновено жените започват да мислят трябва ли им изобщо този мъж. Експертите дават няколко знака, за да ти помогнат да разбереш отговора

подробно...


 

За копринените чорапи и техният сексуален заряд

За копринените чорапи и техният сексуален заряд

Много от дамите смятат чорапогащниците за по-практични и са склонни да игнорират копринените чорапи. Или оставят този женски атрибут за "по-специални" случаи.

Но доста представителки на нежния пол не са съгласни с това. Те са на мнение, че копринените чорапи крият в себе си определена загадъчност и финес и няма нищо лошо в това те да бъдат сваляни от време на време с помощта на мъжките ръце.

подробно...


 

Има ли връзка между почерка и сексуалността

Има ли връзка между почерка и сексуалността

Отдавна е известно, че по почерка може лесно да се определи характера на човека. Оказва се, че сексуалността също може да бъде определена по този начин. Опитайте се да изследвате почерка си, а след това се заловете с почерка на своя любим.

Наклонът

Вижте в какво посока са наклонени буквите. Ако наклонът е надясно и е достатъчно интензивен (под ъгъл около 45 градуса), човекът е открит и емоционален, той не сдържа в себе си своите чувства. Ако буквите са строго вертикални, вие си имате работа със сдържан и уравновесен човек, който, докато се влюби, първоначално дълго време ще се вглежда във вас. Ако буквите са наклонени наляво, чувствата на този човек са подчинени на разума и той е склонен към аскетизъм.

подробно...


 

От корсета до дантеления сутиен

От корсета до дантеления сутиен

За едни еротичното бельо е сбъдване на страстни копнежи, за други - просто неудобство. Под заглавие "Възбуда и срам" Рейнският музей в Ратинген показва историята на дамското долно бельо - от корсета до дантеления сутиен.

Плоска и неугледна? Нищо подобно! Някогашната подплънка за задни части, наричана още "парижко дупенце", се представя в цялата си пищна прелест. Следващият последната мода дамски свят от началото на 19 век привърза към задните си части специална телена конструкция, за да изглеждат тези именно части по-апетитни и по-закръглени.

подробно...


 

Женският секс-календар

Женският секс-календар

С всеки ден съдържанието на половите хормони в кръвта се увеличава. Съответно се увеличава и самоувереността на жената. Това е периодът, когато според специалистите тя най-добре контролира собствените си емоции и мисли. Желанието за секс е най-голямо, а самият той доставя най-голямо удоволствие.

От 15-ия до 21-ия ден
През тези дни жената продължава да е в добра кондиция: настроение и оптимизъм. Що се отнася до сексуалния живот, тези дни могат да се нарекат затишие пред буря. Желанието за секс постепенно намалява – поне през определени периоди от денонощието, но като цяло удоволствието от акта остава голямо.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти
Нарисувай си роклявиж повече

Нарисувай си роклявиж повече