Мъжете си падат по жени със съблазнителни очи и секси глас

   Мъжете си падат по жени със съблазнителни очи и секси глас

Много често нежния пол се питат какъв тип жени са най-харесвани от мъжете, какво бельо никога не трябва да носят, за да допаднат на един истински "мачо" и какви тактики да предприемат, за да му завъртят главата, пишат испански медии.

Психолозите разкриха сексуалните предпочитания на този тип жребци. Колкото и невероятно да звучи, по-голямата част от тях си падат по естествени жени с малко грим и само 6,4% предпочитат момичета, които не излизат без токчета и прическа. 11,7% от мъжете предпочитат жени, опиянени от модата, следващи всички модни тенденции, които никога не излизат с неоправена коса и задължителен аксесоар- маркова чанта последна мода.

Познато ли ви звучи, че мъжкият пол харесват жената до тях да има съблазнителни очи и сексапилен глас, защото това е самата истина. Най- после жените могат да разберат какво искат да чуят най-много мъжете, докато сте в леглото.

Първите позиции в касацията с думите, които го влудяват са "искам те сега", "ти си толкова добър" и несъмнено " леле, огромен е". Попитани какво винаги ги предразполага към любовни игри, 43,3% от мъжете отговарят дълга гореща целувка, а 17,1% харесват да ги галят по гърдите. И обратното повечето мачовци не харесват жени, които не обелват и дума, не биха сваляли нито прекалено стеснителни момичета, нито такива, които приличат на диктаторки.

Интересно е, че за разлика от жените, които не знаят какво искат, срещуположния пол е наясно, че искат жени, които не спират докато не постигнат своето, такива с хубаво тяло и разбира се задължителното условия е да обичат секса.

И така момичета, за да го подлудите гледайте го в очите, докато го докосвате, подарете му един бавен стрийптиз или просто ходете голи из къщи. БГНЕС