Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория

Fashion.bg » Мода и красота » Интимно

Интимно

Избягвайте тези 4 типа мъже

Избягвайте тези 4 типа мъже

Много жени не могат да прекратят връзката си, дори и ако са нещастни в нея. Връзка, която не е щастлива от самото начало, няма да стане по-хубава след няколко месеца, ето защо е добре да избягвате няколко типа мъже, с които нямате бъдеще. На първо място са женените. Те ще направят всичко, за да ви убедят, че не искат съпругата си и ще я оставят заради вас. Дори и ако му повярвате, не оставяйте с него, докато той все още е женен. Преустановете отношенията си навреме.

подробно...


 

Седемте фатални грешки за връзката ви

Седемте фатални грешки за връзката ви

Подсъзнателно всички се стремим да не допускаме същите грешки като в предишната си връзка, да черпим опит от несполучливата любов. Това не винаги не получава. Колкото и да се стремим да намалим негативизмите в настоящето има някои грешки, които са неизбежни, колкото и да се стараем.

подробно...


 

Първата среща - притеснителна и за двата пола

Първата среща - притеснителна и за двата пола

Ако сте ужасно притеснени от предстоящата ви първа среща с потенциалния обект на вашите желания, бихме искали да ви дадем малко факти, които да ви успокоят: - около 30% от хората признават, че преди среща треперят от нерви; - 8% от мъжете са бъркали името на жената, с която са на среща от притеснение; - 2% са били толкова изнервени, че буквално са си оплитали краката и са се спъвали или са падали на земята...

подробно...


 

Господа, топ 10 "НЕ"-та в разговор с дама

Господа, топ 10 "НЕ"-та в разговор с дама

Скъпи, мъже, много бих искала да ви напомня, в случай, че сте забравили, или нещо сте се увлекли в ежедневните си грижи, че ЖЕНАТА ОБИЧА С УШИТЕ СИ! Освен това избирателно може да бъде оперирана от чувство за хумор, защото тя не ви е „едно от момчетата“, с което да се шегувате на всякакви деликатни теми.

подробно...


 

Ще празнувате ли любовта?

Ще празнувате ли любовта?

Когато си помисля за деня на влюбените веднага се сещам за множество малки, червени сърчица, букет рози, бутилка вино, шоколадови бонбони и розов плик с картичка с любовни думи. Това е ден, който мирише на цветя, в небето летят балони разминавайки се с бели гълъби... Наближи ли 14 февруари усещам въздухът зареден с енергия. Тогава хората се разделят по интереси на романтици и скептици. Едните въздишат и славят този ден, приготвят се с внимание в детайлите, кроят изненади за любимите си половинки, а другите стоят отстрани и наблюдават с пренебрежителни усмивки, обявяват на всеослушание, че това е просто лигавене и ненужно напъване да афишираш чувствата си.

подробно...


 

Как да покорим мъжа на мечтите си

Как да покорим мъжа на мечтите си

Струва ви се, че всяка стратегия е непосилна, направо невъзможна и все пак тайно се надявате на чудо, защото толкова много го искате. И просто си казвате, че няма невъзможни неща и накрая той ще отстъпи, но дотогава…. Дотогава следвайте един прост, но гениален план на действие.

Обличайте се, момичета!

подробно...


 

9 мита за мъжете

9 мита за  мъжете

За мъжете се носят какви ли не легенди – някои забавни, други не толкова, но истината често се оказва съвсем различна. Затова нека теглим чертата на някои от най-популярните женски заблуди.

Мит първи. Мъжете са силният пол. Възможно е, но само в древността. Днес можеш да си могъщ, без да се налага да ставаш от креслото – стига да знаеш това-онова.

подробно...


 

7 теми-табу за бившия

7 теми-табу за бившия

Ако имате нова връзка, последното, което й трябва са сантименталните спомени за предишната. Каквото и да е имало, оставете го в миналото - и добро, и лошо. Може би сегашният ви възлюбен иска да знае повече за времето преди да бъдете заедно. Не му изповядвайте всичко, колкото и изкусително да ви се струва.

Има някои граници, които не бива да доближавате. Може да ги съберем в 7 изречения-табу.

подробно...


 

Кои са най-големите мъжки секс кошмари

Кои са най-големите мъжки секс кошмари

Сексолози съставиха класация с най-големите кошмари, които могат да се случат на един мъж в леглото.

Едно от най-големите опасения на силния пол е презервативът да се скъса, сочи анкета. Нищо не трае вечно на този свят. Според статистиката, 12 на всеки 100 двойки стават жертва на некачествени кондоми.

подробно...


 

Цветята - ключ към женското сърце

Цветята - ключ към женското сърце

Цветята са ключът към женското сърце, установи френски учен. Неговото изследване показало, че жените е по-вероятно да счетат даден мъж за привлекателен или да приемат да излязат на среща с непознат, ако около тях има цветя.

Връзките между цветята и романтичната среща са толкова силни, че мъжът дори няма нужда да купува букет лично. Само една ваза с жълти нарциси на съседна маса или няколко градински цветя са достатъчно да смекчат женското сърце, показва изследването на д-р Никола Геген, психолог от университета в Южен Бретан, който се занимава с науката на привличането.

подробно...


 

Да си необвързана... Всъщност, не е чак толкова лошо

Да си необвързана...  Всъщност, не е чак толкова лошо

Няма човек, който някога да не се е чувствал самотен. Вървейки по улицата срещаш влюбени двойки, които се гледат в очите с оня блясък... Чудиш се кога ще се случи и на теб това вълшебство... Продължаваш по улицата и виждаш старци, вървящи едва - едва, но... хванати за ръка.

Завладяна от мисълта за тези щастливи двойки, нерядко продължаваш да поддържаш връзка, която от самото начало ти се струва безсмислена, но въпреки всичко продължаваш да излизаш с този човек, страхувайки се от самотата и надявайки се, че любовта ще се появи по - късно.

подробно...


 

Видове мъже

Видове мъже

Тиранинът – това е мъж с много труден характер. Обикновено е възпитан в аристократично – консервативен стил или в още по – лошия случай няма никакво възпитание. Според него домакинската работа е изцяло задължение на жената, независимо, че работното им време е еднакво. Смята за нормално след като се прибере вкъщи да бъде посрещнат с подредена маса, готово ядене...

Лепката – този тип мъже обикновено са с ниско самочувствие и малък опит сред жените. Имат романтична душа и обичат много, толкова много, че чак могат да ви задушат с любовта си.

подробно...


 

Как да лъжем изкусно

Как да лъжем изкусно

Макар че да умееш да лъжеш не е най – доброто качество, с което може да се похвали човек, понякога да прикриеш истината се оказва единственият начин да избегнеш проблеми било на работното си място или в личния живот.

Ето как ще се научиш да лъжеш по – ефективно:

подробно...


 

Има ли напитки, които стимулират либидото?

Има ли напитки, които стимулират либидото?

За много напитки се смята, че имат стимулиращ ефект върху либидото. Освен домашно приготвените с неясна рецепта и ефект, някои класически напитки се приемат за имащи афродизиачни свойства.

Пенливото вино: има славата на стимулираща напитка. Като всички вина, то съдържа известно количество алкохол, чието освобождаващо задръжките действие улеснява сексуалните отношения. Но алкохолът, когато е в големи дози, има подчертано отрицателен ефект върху секса.

подробно...


 

10 съвета за стабилна връзка

10 съвета за стабилна  връзка

Взаимоотношенията между мъжа и жената са доста сложно нещо и изискват понякога да "стъпвате" на пръсти. За да положите стабилни основи на вашата връзка, добре е да спазвате следните правила:

1. Той е номер 1 пред всичките ви приятели, дори и пред най – близките.

2. Не се карайте пред други хора. Запомнете, че личните ви взаимоотношения са си само и единствено ваши. Освен това...

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти
Нарисувай си роклявиж повече

Нарисувай си роклявиж повече