Формата на гърдите определя характера на жената

Формата на гърдите определя характера ниМистерията около жените вече е разгадана. За мъжете няма да е трудно да разбират характера ни, след като се доказа, че формата на бюста определя до голяма степен и нрава ни.

Според италианския специалист в областта на сексуалните отношения Пиеро Лоренцони, размера и формата на гърдите могат да разкажат много за характера на една жена. Лоренцони твърди, че женският бюст говори много повече за дамата, отколкото дори зодиакалния й знак.

Гадаенето по женските гърди дори се е превърнало в наука, наречена стерномантия.

За да улесни мъжете, които ще гадаят за характера на любимата, специалистът сравнява различните гърди с плодове. Ако гърдите ви например наподобяват на дини, то вашият характер е властен. Вие сте целеустремена и умеете да чакате. Обичате риска и не се притеснявате да "откраднете" мъж от съперниците си.

Бюст във формата на круши - тези дами се отличават с независимост. Обичат да се налагат, дори и риск да предизвикат бурни скандали. За тях дори може да се каже, че са леко истерични. Бракът с такава жена гарантира бурен секс и артистично счупени чинии.

Формата на гърдите определя характера ниФормата на гърдите определя характера ни

Гърди като лисичи муцунки - характеризират жената като умна и изпълнителна. Тя може да се приспособи към всеки мъж, така че бракът с нея е успешен. В леглото е изобретателна и главно - вярна.

Формата на гърдите определя характера ниМалък бюст.
Дамите със стегнати, но малки гърди са най-често чувствителни и лесно обидчиви. Домошарки са и предпочитат уюта вкъщи пред веселбите навън. Доверяват се най-вече на вътрешния си глас, отколкото на разума. Предпочитат бавния, спокоен ритъм на живот. Силно привързани са към семейството.

Източник: www.az-jenata.com