Пътеводител за женските ерогенни зони

*В жените има много повече от техните полови органи

Сложно устроената женска душа върви ръка за ръка със също толкова сложно устроената женска сексуалност. Ето основните доказани маршрути, за да достигнете до върха, на който ви чака удоволствие и за двамата:

Бедрата
Вътрешната част на бедрата е силно чувствителна към докосване, галене и игра с език. Във вътрешната част на бедрата има съсредоточени много нервни окончания. Нежният подход към тази зона разтваря врати. Имайте предвид, че областта е много чувствителна и захапвания и по-груби намеси не са препоръчителни.

Пътеводител за женските ерогенни зон

Задната част на коленете
Както и при вътрешната част на бедрата, задната част на коленете е богато оросена с нервни окончания. Едно облизване или леко захапване може да направи чудеса. И пак, внимавайте да не прекалите. Прекалена грубост или застояване в тази точка могат да предизвикат обратна на желаната реакция.

Пътеводител за женските ерогенни зонХълбоците
Много жени обичат да си поиграем с техните хълбоци, дори леко да ги стиснем или плеснем. Важното е да усетите отзива. Той ще ви покаже накъде да вървите след това.

Задната част на врата
Дори едно по-учестено дишане в тази част на тялото й ще я накара да настръхне. Да не говорим какво можете да предизвикате с език или леко захапване.Включете в тази игра и ръцете си, като повдигнете нежно косата нагоре, а след това прокарайте пръсти през нея или съвсем леко я издърпайте.

Ушите
Много жени обожават облизването, смученето или целуването на ушите им. Шепнете еротични думи.

Краката
Стъпалата, пръстите на краката и глезените могат да бъдат добро начало за един съвършен край. От галене и масаж, до игра с език и устни - не една жена ще потъне в еротичен унес.

Пътеводител за женските ерогенни зонКитките
Невероятно, но факт. Единственият начин да се убедите е като проверите. Следващият път при интимен контакт разходете езика и устните си до тази зона. И чакайте отговора.

Гърдите
Нищо ново под слънцето и в леглото. Въпросът е да не забравяме да подходим с такт - внимание, нежност, дозирана настървеност и т.н. Направете го по начин, по който на нея й харесва. Опитвайте и повтаряйте.

Пътеводител за женските ерогенни зон Вагина / клитор
Да си дойдем на думата. Клиторът може да бъде стимулиран чрез използване на езика, на пръстите или, за всестранно развитите, с двете едновременно. Някои жени предпочитат да насочват партньорите си по отношение на конкретното количество натиск, на което се наслаждават най-много. Оставете ги да го правят и се вслушвайте. За останалите, които разчитат на вашата интуиция, трябва да оправдаете очакването. Слушайте, чувствайте и бъдете нащрек. Женското тяло говори повече от думите.

Пътеводител за женските ерогенни зонИ внимание! Ако тя започне да се извива, уверете се, че това е гърч на удоволствие, а не следствие на досада и неприятно чувство.

G-точката е част от вагината. Този бисер на женската сексуалност може да се окаже малко труден за намиране, но някои жени смятат, че резултатът напълно си е заслужавал търсенето от страна на партньора. G-точката се познава по грапавината на тъканта. При внимателно и нежно опипване, разликата в повърхността на вагиналната стена може да се усети. Стимулирането й става с потупване с един или два пръста, възможен е и много внимателен, лек масаж на мястото. При правилно стимулиране G-точката води до разтърсващ оргазъм.

Устните
В края се връщаме на началото. Ако знаете как да се справяте с женските устни, само чрез целувки, близане, смучене и хапане е много вероятно една целувка да доведе до ураган от чувства.

Пътеводител за женските ерогенни зон

Източник: erotonist.com