Откриха формулата на щастливия брак!


Тайната за щастливия брак е да се целувате, да казвате "обичам те" десет пъти седмично и да излизате на среща три пъти в месеца, установи американско проучване.

Изследването на 1 000 американци показва още, че три изненадващи романтични жеста и десет дълбоки и смислени разговора на месец са от ключово значение за хармонична връзка.

Споделянето на три хобита и интереси и ваканции два пъти в годината също са сред изискванията за щастие в любовта.

Откриха формулата на щастливия брак!
Оказва се още, че мнозина американци вярват, че тайната на идеалния брак е да приемаш недостатъците на партньора, доверието и способността да казваш "съжалявам".

Прекарването на хубаво време заедно и забавленията също са в списъка с полезни за връзката неща.

"Всеки може да сключи брак, но е необходимо голямо посвещаване и усилия за идеален брак", заяви говорител на сайта OnePoll.com, който поръчал изследването. "Всеки иска да има идеален брак и изглежда, че малките неща като целувките и прегръдките са много важни. Макар те да изглеждат незначителни, малките жестове могат да помогнат на двойките да запазят близостта и интимността си", допълни говорителят.


Допитването, проведено от 30 януари до 9 февруари 2014, установило още, че за идеален брак двойките трябва да правят секс три пъти в седмицата и да се прегръщат около седем пъти в същия период.

Шест вечери, прекарани прегърнати пред телевизора, и две нощи навън с приятели всеки месец също спомагат за успешен брак.

Три караници на месец също влизат в списъка с тайните съставки за идеална връзка.


Източник: БГНЕС


* А според Вас каква е? Има ли изобщо универсални "съставки" или всяка двойка е различна и уникална?

Ще се радваме да ни споделите мнението си. Благодаря!