Новата романтика - изхвърляне на боклука и спускане на капака на тоалетната чиния


Изхвърлянето на боклука, оправянето на леглото и спускането на капака на тоалетната чиния са сред нещата, които съвременните мъже намират за романтични, установи британско проучване.

Въпреки че вечерята на свещи и подаряването на цветя са все още сред романтичните жестове, помощта в кухнята и грижата за децата, гладенето на дрехите по собствено желание и зареждането на миялната машина също се нареждат сред модерната романтика.


Новата романтика - изхвърляне на боклука и спускане на капака на тоалетната чиния


Според изследването 7 от 10 мъже се опитват да бъдат романтични единствено, когато са на ваканция само в компанията на половинките си.

"В днешно време да помогнеш на жената до теб с домакинската работа или да се сетиш за рождения и ден сам, се счита за голяма романтика от страна на мъжете", разказва говорител на луксозните хотели "Sandals Resort", поръчал изследването.

"Тези неща са важни, но и двете страни трябва да положат усилия романтиката в една връзка да се запази по-дълго. Направете и вана с листа от рози, закуска в леглото, любимия и коктейл или просто я изведете на пикник. Това би накарало половинката ви да се почувства наистина специална", допълни той.


Източник: БГНЕС