Седемте фатални грешки за връзката ви

Подсъзнателно всички се стремим да не допускаме същите грешки като в предишната си връзка, да черпим опит от несполучливата любов. Това не винаги не получава. Колкото и да се стремим да намалим негативизмите в настоящето има някои грешки, които са неизбежни, колкото и да се стараем.

Златният медалист е- прибързаният секс. Колкото по-тайнствена е жената, толкова по-желана е, научно доказано.

Прекалено бързото опознаване не води до задълбочаване на връзката, даже напротив. Да се чувствате близки с партньора си е хубаво, но различно е когато на втора среща решавате да обясните на мъжа срещу вас, че сте имали огромни сривове като дете. С течение на времето, той сам ще поиска да разбере всичко за вас, ако наистина иска връзката ви да се задълбочи.

Твърде много SMS. В 21 век, свят на технологии, методите да досаждаме са всевъзможни- телефони, социални мрежи и прочие. И все пак друго е да пратите някое закачливо съобщение на половинката си. Колкото по-малка е комуникацията ви през деня, толкова повече теми за разговор ще имате вечер и ще запазите връзката си интересна.

Шпионажът е най-лошото нещо във връзката, защото това означава, че си нямате доверие. Ако се съмнявате в партньора си за нещо, попитайте го лично, вместо да се опитвате да налучкате куп пароли или "сърфирате" в телефона му. Ако след разговора не се чувствате успокоена, то може би това не е човека за вас.

Липсата на оргазъм и за двата пола може да бъде решаваща за връзката, особено в дългосрочен план.

Очакванията, недеждите и плановетеособено огромните и нереалните,често разрушават връзките. Ако намерите човек, с когото си допадате просто оставете отношениеята ви да се развият в естествения си ход и накрая ако тази връзка е стойностна, тя ще продължи дълго, а защо не и вечно. Така е по-добре вместо отначало да "кроите планове", които се основават едва на няколко срещи.

Изрядния външен вид бива забравен с течение на времето. Една жена винаги трябва да държи на външния си вид, не само заради мъжа до себе си, но и заради самата нея. Тогава мъжа до вас също ще бъде възхитен и така няма да загубите интереса, желанието му, както и удовлетворението, че жената до него е поддържана и добре изглеждаща.

Източник: БГНЕС