Как да покорим мъжа на мечтите си

Струва ви се, че всяка стратегия е непосилна, направо невъзможна и все пак тайно се надявате на чудо, защото толкова много го искате. И просто си казвате, че няма невъзможни неща и накрая той ще отстъпи, но дотогава…. Дотогава следвайте един прост, но гениален план на действие.

Как да покорим мъжа на мечтите си

Обличайте се, момичета!

Секс експертите не престават да убеждават, че в облеклото трябва да има доза недоизказаност, за да събудите любопитството, а не пошлото разголване. Може би си мислите, че сте неотразима в кожената къса поличка, мрежестите чорапи и дълбокото деколте, но това е само в началото. Или само за една вечер - нищо повече. Ако искате сериозни отношения, бъдете по-сдържана. Рокля до коляното, фин чорап и елегантни обувки – няма мъж, който да устои на изкушението ала Одри Хепбърн.

Как да покорим мъжа на мечтите сиИзлезте с не много симпатичен мъж

Случвало ли се е да се откажете от срещата само защото той е с половин глава по-нисък? Я стига! Не ставайте сноби. Може би неговите преимущества могат да се окажат далеч повече отколкото тази дреболия. Дори и ако помежду ви не пламне искра, вие просто ще се почувствате красива и желана, обгърната с внимание. И ще запомните това чувство. Така че се дръжте на срещата точно като такава или… се откажете!

Импровизирайте

Никога не натоварвайте мъжа с прекаления си ентусиазъм - направо ще го изплашите. Ако срещнете в компанията на приятелите си нов и интересен мъж, задръжте емоциите си и се здрависайте първо с тези, които познавата, а чак тогава му подарете една лъчезарна усмивка, защото в противен случай ще си помисли, че не ви е интересен.

Имайте собствено мнение

Ще го отегчите, ако непрекъснато се съгласявате за всичко. Може и да се облича прекрасно, да слуша качествена музика и да е с неповторимо чувство за хумор, но все пак директно му заявете, че футболът изобщо не ви интересува. Нека ви оспори, ако иска.

Как да покорим мъжа на мечтите сиДръжте се като Пепеляшка

Което ще рече - не си тръгвайте последна, колкото и да ви се ще да останете по-дълго време в бара. Не чакайте да го затворят, просто уловете момента преди каляската ви да се е превърнала в тиква - интересът му към вас ще нарасне със сигурност. Та вие сте човек, който цени времето си, а и времето на другия. А той ще побърза да ви определи нова среща.

Вземете се в ръце

Вземете се в ръце, когато ви се иска да пишете нон стоп романтични есемеси в 2 през нощта, защото ви се струва, че чувствата може би са поизстинали. Изобщо не са, но ако се държите така, нищо чудно и съвсем да ги загубите. Оставете телефона и нека той се обади - може би точно сега!

Снимки © Corbis