Събудете мъжа до себе си

Често взаимоотношенията в дълготрайните връзки охладняват с времето и се превръщат в навик. С носталгия си спомняте първите мигове заедно, които са били заредени с толкова вълшебство и красота… докато в момента единственото, което ви вълнува е как ще разпределите семейния бюджет и кой нов сериал ще дават по телевизията, респективно как ще завърши тазвечерния мач.

Какво да направите, за да преборите сивото ежедневие и да освежите връзката си:

Събудете мъжа до себе сиПромяна във външния вид:

- сменете драстично прическата. Ако до момента сте били с дълга коса, подкъсете я осезателно или най – малкото променете цвета.

- отидете на маникюрист или отделете време, за да се лакирате, но така, както никога досега.

- сменете стила на обличане. Заменете панталоните с поли, които са една идея по – къси от тези, които купувате обикновено. Купете си нещо различно, нещо, което за вас е непривично да обличате.

- стремете се да изглеждате добре всеки ден, дори в почивните дни, докато домакинствате.

Доза ревност:

Наред с промяната във външния вид, привидно случайно споменете за новия колега в работата. Мъничко ревност понякога не е излишна. Все пак обаче не прекалявайте.

Събудете мъжа до себе сиВъзродете интимността:

- изпратете му sms с любовно обяснение, докато сте на работа... Както беше в началото на връзката ви.

- изненадайте го с романтична вечеря която да завърши с новото ви нестандартно бельо...

Отдъхнете си един от друг:

Поне веднъж в месеца излизайте по отделно. Изберете ден, в който да се срещнете с приятелките, с които все не ви остава време да се видите. Най-подходящи дни са тези, в които има футболни срещи. Така ще може да оставите половинката си да изгледа мача на спокойствие с приятелите си. Не забравяйте да заредите хладилника с бира, за да го изненадате приятно.

Нещо ново:

Посетете нов ресторант или си организирайте малка екскурзия за уикенда.

Събудете мъжа до себе сиСключете сделка:

Че от тук нататък ще спрете да обръщате толкова голямо внимание на недостатъците си и ще си припомните кое ви е накарало да се влюбите един в друг.

Открити разговори:

Ако скандалите са зачестили, поговорете честно, но не за това какво ви дразни един в друг, а кое би ви накарало да се чувствате щастливи. Има разлика в това да кажеш на половинката си, че е студен и безразличен или че се нуждаеш от неговите ласки и че една неочаквана целувка може да направи целия ти ден невероятен.