Сексуалната съвместимост според "кръвната група" на мъжете

Съществува зависимост между сексуалното желание на мъжете и кръвната им група, показват последните изследвания на учените.

Сексуалността на мъжете е повлияна от четири вида кръвни групи.Оказва се, че представителите на силния пол притежават четири основни типа темперамент, което ги прави и различни любовници. За жените основният критерий за силата на привличане е сексуалността на мъжете. Сексуалната съвместимост според кръвната група на мъжетеСъвместимостта с кръвната група на партньора може предварително да разкрие на жените какво да очакват от новия си партньор.

Горещи мъже. Такива мъже могат да бъдат наречени още Тарзан и мачо. Във вените им тече кръвта на примитивен ловец, който винаги се стреми да постига целта си. В леглото този тип мъже обичат да контролират и да показват, че са лидери. Такива мачовци мислят за секс на всеки 5 минути и преследват жените като плячка. Но когато една жена се откаже, Тарзан бързо губи интерес към нея. Съвпадението на кръвната група с тази на мачото винаги е много проблематично, тъй като той не е способен да бъде моногамен. За такива двойки сексът е на първо място, а верността остава на последните места.

Сексуалната съвместимост според кръвната група на мъжетеСкромни и интелигентни. Съвместимостта с кръвната група на този тип мъже ви гарантира надеждна и лоялна връзка, напълно противоположна на представителите от първия тип.
Този тип мъже са спокойни и уверени в себе си. Те не са "жребци" като първите, но пък впечатляват дамите с вниманието и романтичните изненади.
По-вероятно е този тип мъже да намерят любовта в по-зрял етап от живота си, когато самите жени започват да търсят скромни и сериозни партньори.

Сексуалната съвместимост според кръвната група на мъжетеОбщителните мъже. Те се отличават със собствен подход и тактика, с които си спечелват сърцата на момичетата. Съвместимост с кръвната група на тези мъже ще ви осигури безпроблемно общуване и споделяне на тайни. Сексът за такива двойки не е единствената задача. За тях е важна комуникацията и умението да говорят един с друг. Такива мъже имат много приятелки от нежния пол, но понякога не успяват да организират личния си живот. Често остават сами дълго време и понякога дори губят интерес към еротичните страни на жените.Човек от този тип е винаги душата на компанията, умее да жъне успехи в работата и бизнеса. Сексуалната съвместимост според кръвната група на мъжетеМного от мъжете милионери са именно в тази трета група.

Единствено чаровни.
Нерешителни е най-пълното описание на мъжете от четвъртата група. Те най-често са предразположени към стрес, промени в настроението, внезапни емоционални трусове. В сексът са находчиви, но това отново зависи от настроението им. Само истинска любов е в състояние да разнообрази интимния им живот. БГНЕС