Жестовете, които издават, че жената иска нещо повече от обикновени ласки

Жестовете, които издават, че жената иска нещо повече от обикновени ласкиЖените обичат секса, но в повечето случаи се притесняват да си го поискат. Когато е малко вероятно да си каже...на помощ на мъжете идват жестовете.

Не е тайна, че жените са много различни от мъжете, включително и в спалнята. Когато един мъж иска секс, е способен на всичко, за да го покаже. В много редки случаи можете да видите на лицето на жена да е написано "Искам секс с теб". В такава ситуация мъжете разбират по езика на знаците.

Когато жените търсят близост стесняват дистанцията. Жестовете, които издават, че жената иска нещо повече от обикновени ласкиМного интимен жест е, ако момичето ви прегърне отзад и докосне с брадичка рамото ви. Това е сигурен знак, че се надява да ви има. За похотливите мисли на момичета я издава играенето с косата, тип "въртя си я на пръста". Ясен намек е, ако ви предложи да видите тайната й татуировка, особено, ако е направена на наистина скрито място.

Думите лъжат, но знаците и импулсивните движения никога. За това мъже, запомнете...колкото и добре избраницата ви да е овладяла ума и мислите си, винаги има движения, които я издават.

БГНЕС