Какво ни дават добрите сайтове


Какво ни дават добрите сайтове Толкова много се изписа за перспективите пред интернет търговията и корпоративните сайтове, че сякаш няма нищо ново за казване. Но по инерция повечето анализи се въртят около две думи: „бързо и лесно”. Интернет общуването дава много повече – и като практика и като психическо преживяване.

НАСЛАЖДАВАШ СЕ
Да започнем с нагласата – пазаруването онлайн е като отпиване от коктейл вечер пред телевизора. Правиш го в приятна обстановка, бавно и спокойно, когато си в добро настроение: на дивана, в леглото, в заведение на фона на хубава музика. Наслаждаваш се. Посещаваш само любимите си марки, не си длъжен да забелязваш всички.

ПО-ТРУДНО ГРЕШИШ
Има по-малка вероятност да се заблудиш с избора. Колекциите са представени по начин, който запазва и подсилва автентичността на дизайнерската идея. Черпиш направо от извора и няма как да бъдеш подведен от неопитен консултант. Подадените текстове онлайн са абсолютна гаранция за продукта.

С детайлни снимки, 3D визуализации и фотосесии не само придобиваш точна представа за дрехата, но и как ще изглеждаш в нея - в магазина трудно ще видиш и облечеш всичко. Онлайн взимаш по-вярното решение - тук няма дразнители и напрежение: други хора в магазина, прекалено силна музика, неподходящо осветление, прекалено силен климатик, уморително стоене на крак, натрапчиви погледи, среща след половин час. Имаш възможност за сравнения, без това да ти коства часове в трафика.

РАЗБИРАШ КОЙ КОЙ Е
Днес, когато моралната страна на бизнеса става все-по важна, интернет дава сериозно предимство. От сайта разбираш повече за хората, на които ще дадеш парите си. Това веднага става ясно от изказа, стила на сайта, акцентите и допълнителната информация, която не е пряко свързана с търговията, а е по-скоро с идеална цел. В морето от предлагане, при толкова сходни качество и цени, нещата понякога опират до избора, коя компания ти лично искаш да подкрепиш. Дали чисто комерсиалната, анонимна международна корпорация с огромно производство в Китай или по-малък местен бизнес, с индивидуалност и мисия.

Какво ни дават добрите сайтове С ЕДНА КРАЧКА НАПРЕД
В интернет са и най-актуалните неща, при това във всички размери. Ако някъде, в някой магазин щендерите са се опразнили, или новата колекция все още не е пристигнала, то в онлайн магазина това вече е станало и те информират веднага с подходящ текст на страницата, а понякога и с мейл.

ОБЩУВАШ
Тук пазаруването е и общуване. Най-добрите сайтове са интерактивни - имаш обратна връзка с продавача, той знае твоето мнение и със сигурност ще се съобрази с него. Веднага можеш да споделиш покупата или мнението си в социалнине мрежи, а това кара търговеца да е дисциплиниран - в интернет всяка грешка или успех имат огромна публика.

АНОНИМЕН СИ
Мрежата е добро място за хората, за които е важна анонимността. В интернет има повече дискретност - никой не гледа в портфейла ти, не коментира обноските, вида ти, настроение или с кого си пазарувал.

РАЗВИВАШ СЕ
И най-важното – един добър сайт обогатява и развива - определено интернет е свят без граници, много по-широк и от най-големите молове. От сайта винаги ще научиш нещо повече, отколкото от сгъвачката в магазина.