6 причини, поради които жените отказват секс


6 причини, поради които жените отказват секс Едно от основните предимства на дългосрочната връзка е фактът, че ще правите редовно секс. За мъжете този аспект на връзката е от огромна важност. Все пак, жените може да използват секса и като оръжие срещу партньора си.

Някои жени свикват да избягват секса с любимия, докато други жени отказват поради определени причини. За един мъж, отказът пристига като грубо и неочаквано наказание. Ето и част от причините, които може да накарат жената до вас да ви откаже секс:

Манипулира ви

Друга причина, поради която жените отказват секс, е шантажът. Когато нито един метод, за да получи нещо от вас не проработва, жената може да отнеме сексуалните привилегии, докато не започнете да й се молите. Най-лесният начин да се справите с това положение, е да й дадете това, което иска. Ако това не е възможно, опитайте с нещо подобно.

Сърди се

Този случай е най-често срещаният и използван от жените. Ако сте направили нещо и сте я ядосали, може да бъде жестока към вас и да заспи нервна. Последното нещо, което жената иска да прави, когато се чувства изнервена, тъжна, объркана или стресирана, е сексът. Удачното решение в този случай би било бързото локализиране на проблема, който е предизвикал тези негативни емоции и разрешаването му.

6 причини, поради които жените отказват секс Изневерява ви

Напълно възможно е жената да ви отказва секс, тъй като се интересува повече от секса с друг мъж. Ако положението е такова, тогава имате по-големи проблеми от липсата на секс във връзката. Ако жената ви изневерява, трябва да решите дали си заслужава да продължите връзката си или да продължите сам по-нататък.

Опитва се да ви контролира

Ако жената страни от партньора, може би се опитва да доминира върху него и връзката им. Ако има част от връзката, в която жените се чувстват като господарки, то със сигурност става въпрос за сексуалната сфера. Жената може да се въздържа от секс, само и само, за да покаже кой е шефът в леглото. Това поведение може да е провокирано от различни фактори, като арогантен началник, доминираща приятелка или много покровителствена майка. Решение на проблема би било признанието и комплиментите, свързани с нейната сексуалност. По този начин, тя ще си даде сметка, че вече няма нужда да ви доказва нищо.

Отегчена е

Жената може да избягва секса, тъй като не й харесва. Някои жени не обичат да говорят за секс с партньорите си, най-вече ако става въпрос за определен проблем, и предпочитат тихото му разрешаване. В такъв случай, опитайте се да предложите нещо ново в сексуален план. Може да ви вдъхнови посещение в секс-магазин или да си купите книга със сексуални съвети. Ако партньорката ви види, че полагате усилия да промените нещо, може отново да се окажете щастливец в леглото.

Уморена е

Има вероятност партньорката ви да ви откаже секс, поради факта че е изтощена от умора. Дейностите, които тя извършва, може да се окажат много по-изтощителни от това, което вършите вие, така че най-доброто решение е да използвате релаксиращо лечение, преди да й предлагате нещо друго. Подгответе й топла вана или й направете масаж. Ако жената е отпусната, ще се чувства и по-секси. /БГНЕС