Малко, но от душа за курортния секс


Малко, но от душа за курортния секс Горещото време е неразривно свързано с горещите емоции. Курортният роман е едно приятно украшение на всяка почивка. Защото отпуската не е просто време за плаж, музеи, купони и пазаруване. Тогава ни се искат и нови емоции, нови свежи впечатления! В това число и секс.

Има два варианта - да отидете на почивка с приятеля си или да сте необвързани. Е, тази статия е за вторите - волните птици, които нямат основания да се откажат от романтична среща със слабо познат.

Курортният роман се отличава от обикновения (който всички ние познаваме) по скоростта на протичащите процеси. Дори и да ви е правило да не прибързвате в интимните отношения, тук подобни правила не важат. Остават ви три дни от отпуската, а момчето до вас е толкова симпатично и "горещо", че... какви правила казахте, че имате?

И така, ако не сте от тези, които имат сили само да се дотътрят до шезлонга, то продължете да четете нататък.

Малко, но от душа за курортния секс Вариант 1: Секс за една нощ

По време на отпуската е напълно възможно да няма роман, а чист секс. Знайте едно, ако един мъж се интересува от една жена, той задължително ще поиска втора среща. Дори и да е правил вече секс с нея!

Вариант 2: Само секс

Случва се двама души да се срещнат при такива обстоятелства (като почивка, в нашия случай), когато нищо друго не ги свързва освен сексът. Духовната близост е останала някъде у дома, а пълното самоотдаване - в службата. Ако не сте привлечени от разходки под луната и беседите късно вечер, не изпадайте в угризения!

Вариант 3: Роман и секс

Понякога курортният секс може да се оказва свързващо начало за години напред.

Малко, но от душа за курортния секс Правилата на курортния секс

1. Оглеждай се за акули... шегичка, просто бъдете внимателни! След алкохолно опиянение може да не прецените правилно човека, с който сте се запознали. Не бъдете крайни авантюристки! Имайте малко чувство за самосъхранение и ако видите дори и малък признак на неадекватно поведение у другия, бягайте! Колкото до презерватива - да или не, вторият отговор е само за заблуда като възможност.

2. Позитивност. И двама сте на почивка с цел да разтоварвате. Сексът трябва да е ярък и запомнящ се. Затова забрави за възрастта, целулита и намръщения началник!

3. Не губете надежда! Прието е да се смята, че курортните романи вредят на женските съдби. Трябва ли една жена, готова да се впусне в курортно краткотрайно преживяване, да се възприема като безотговорна и вятърничава? Не. Всяко нещо идва с времето. Има време за учене, за работа, за семейство и за почивка все пак.

4. Раздяла със стил. Независимо какви са били отношенията ви - чист секс или прекрасен роман, разделете се достойно или по-точно красиво. Това е последният акорд на вашата среща. Може да няма друга, но дори и тази ще ви "топли" дълго време.

В заключение ще кажем, че курортният секс е едно добро лекарство, ваксина срещу скуката на сивото ежедневие. Не забравяйте обаче, че понякога ваксините дават странични ефекти!

Източник: actualno.com