Как да намерим лятната си любов

Как да намерим лятната си любов Към средата на юли всеки се пита "къде да намеря лятната тръпка". Вместо да се чудите по-добре последвайте тези препоръки.

Лесно е да се каже, по- трудно е да се направи. Замислете се, през лятото няма табута, има само тактики, с които ще уловите всеки мъж. Като за начало излезте навън. Това звучи очевидно, но именно на такива места се задържат мъжете в летните горещини: открити барове, плажове, волейболни игрища. Експерти обясняват, че в повечето случаи освен на слънцето, мъжкия пол се наслаждава на оскъдните женски дрехи. Възползвайте се от това и облечете нещо леко, секси и лятно. Те очакват да видят плът през лятото, за това покажете малко, ако искате вниманието им.

Отделете се за кратко от обичайната си компания, за да срещнете нещо ново. Но все пак внимавайте, защото, ако хвърлите око на две или повече момчета едновременно, по-скоро ще постигнете провал, тъй като вероятно ще ви сметнат за неискрена или отчаяна.

Флиртувайте, но си изберете само един обект на вашите желания. След това го поканете на среща. В крайна сметка това лято е дълго само около три месеца и кой има време да чака дали другия ще направи нещо. Ако сте директни, човекът срещу вас ще оцени вашата честност. /БГНЕС