Модни тенденции в прическите за 2021

Мария Караганова

През 2021 г. един от най-стилните трендове в прическите са дългите коси, оцветени в естествен балеаж или с по-видими кичури, което им придава много движение и текстура в дължините. Особено актуални са бретоните тип „завеса“.

Артист-коафьорът Мария Караганова за тенденциите тази година

Каретата и тази година са много модерни. През последните няколко години не слизат от модния подиум. Забелязва се, че много известни модели отрязаха дългите си коси в едно красиво каре или тип „Боб“ (каре). „Блънт Боб“ беше актуален през изминалия сезон, разделен на път по средата, който забелязваме във всички типове карета от миналия сезон, но сега е с изсветлени дължини и контрастни корени. Пречупвайки прическите през френската изтънченост, се появява една визия с по-светъл рус Боб, който в същото време стои много естествено и елегантно.

Артист-коафьорът Мария Караганова за тенденциите тази година

Най-големият хит тази година ще бъдат къдравите коси. Холивудски вълни и всякакъв тип навивания на косата, но най-вече афро къдриците, които бяха актуални и през изминалия сезон, но не бяха видимо оцветени. Сега ще продължат да бъдат тренд, съчетавайки ги с нежен френски балеаж, който ще успее да създаде обем и текстура.
Жените все повече си мечтаят да имат естествени коси и да могат да ги правят вкъщи.

Артист-коафьорът Мария Караганова за тенденциите тази година

Maрия Караганова е артист-коафьор във фризьорски салон „ЕМ салон“. Телефон за връзка: +359 888 343 301

Снимки:

1. - 3. Актуални прически през 2021 г.

Фото: Instagram

Вижте още: Модни тенденции при косите за 2021 - Къдриците се завръщат