За акцента, привлекателността и любовните срещи


Френският изпадна от първото място и предаде титлата "език на любовта" на английския


Британският акцент беше избран за най-привлекателен от 26,7% от анкетираните в глобалното проучване с участието на 11 000 души в 24 европейски града. След британския английски най-секси са американският, ирландският и австралийският акцент.


За акцента, привлекателността и любовните срещи


Френският бе избран за най-сексапилен само от 7,7% от участниците в анкетата на "Time Out's Global Dating Survey", заемайки неочакваната пета позиция в класацията.

Въпреки това, Париж е най-добрият град за ново запознанство и откриване на сродна душа, следван от Мелбърн, Куала Лумпур, Пекин и Чикаго. Лондон е на шесто място.

В същото време 53 на сто от хората заявяват, че целувката още на първата среща е приемлива, а за един на всеки десет сексът на първа среща също е нормално нещо. Като цяло двойките излизат на три срещи, преди да поканят половинката си в спалнята, но все още се счита, че шестата среща е най-подходяща за първата интимна авантюра.

Около 58% от анкетираните признават, че преди да излязат с някой непознат, проверяват профила му в социалните мрежи. Отговорите за въпросите за най-добрите и най-лошите аспекти на запознанството в различни градове показаха изненадващи резултати. Един от тях е, че най-често срещаният проблем е наличието на повече мъже, отколкото жени в някои градове. А анкетираните в Богота, Колумбия се оплакват, че момчетата са грозни, а момичетата са изключително красиви.


Източник: БГНЕС