Fashion.bg » Мода и красота » Съвети

Съвети

Методът, по който Мадона се подмладява – вече и в България

Методът, по който Мадона се подмладява – вече и в България

Подмладяващите процедури, които поп иконата Мадона си подари за 50-тия си рожден ден вече може да се правят и в България. Благодарение на продукта Sculptra, и зашеметяващата Деми Мур успява да изглежда жизнена и свежа до по-младата си половинка Аштън Къчър.

Инжекциите Sculptra, до които прибягват звездите, са на базата на поли-L-млечна киселина, която е напълно биосъвместима и биоразградима и се използва от хирурзите вече над 25 години. Поли-L-млечната киселина изглажда бръчките и гънките на лицето и възстановява линията на лицето, като стимулира синтеза на собствен колаген. Също така, възстановявайки изгубения обем на лицето, то изглежда много по-младо напълно естествено и свежо. Ефектът е дълготраен до 2 години.

подробно...


 

Мадона - Тайното оръжие

Мадона - Тайното оръжие

Милиони жени завистливо гледаха снимките й и се питаха как е успяла да оформи такова безупречно тяло.

За да има стройни ръце, на всяка тренировка по 15-30 минути Мадона вдига гири с бясно темпо (100 пъти в минута). Такава интензивност при неголямо тегло дава бърз ефект. Поразява видът и на другите части на тялото й. Той се дължи основно на тренажорите, които тя много обича. Сред фаворитите й са Power-Plate (вибрираща платформа) и Cardio Wave, оформящ здраво седалище.

подробно...


 

Как да се грижите за своята чанта

Как да се грижите за своята чанта

Дамската чанта отдавна е неотменим моден аксесоар, който сменяме според случая и тоалета си - раница, голяма практична чанта, чанта тип плик, скромна, неостаряващата торба и т.н. За да изглежда винаги добре Вашата чанта, независимо дали е от естествена или еко кожа, периодично я почиствайте с кърпички за кожа. В реномираните магазини за чанти такива кърпички се подаряват при покупка на чанта. Текстилните чанти, е желателно да се перат на ръка, а не в пералня.

Чантите впечатляват не само като модели, но и като обработка на използваните кожи, текстил, естествени материали и тъкани.

подробно...


 

Бягство от жегата. Как да направим живота прохладен

Типична лятна картина: фонтан, а в него хора, които не искат да излязат – във водата е приятно, а отвън е прах и страшна жега. Има обаче и други начини да направим живота прохладен. Всички следващи препоръки са прости, практични и действени. Трябва само да промените летните си привички и жегата няма да бъде заплаха за вас.

подробно...


 

Красотата: 10-те най-често допускани грешки

Красотата: 10-те най-често допускани грешки

Много жени следват една и съща рутина в грижите за външния си вид от времето, когато са били на 16. Ако се замислите, повечето от нас никога не са вземали уроци по красота, а просто сме приели да се грижим за външния си вид така, както са ни казали майките, приятелките или статиите в списанията. Времената обаче се променят и онова, което е било разумно и правилно при грижите за кожата и като козметични съвети преди – да кажем 5 години – вече не е така.

ТЯ разкрива 10-те най-големи грешки, които жените днес допускат в грижите за красотата си.

подробно...


 

След лятната почивка как да се адаптираме отново към работния ритъм

След лятната почивка как да се адаптираме отново към работния ритъм

Подготвяме се за лятната почивка цяла година. Колко си струват дългото очакване и надеждите, свързани с този относително кратък период от все по-динамичния ни живот?
Има един вселенски закон - законът на биполярността. Цялата вселена функционира на неговата база. Самата вселена се разширява, после се свива, планетите имат центробежна и центростремителна сила, има приливи и отливи, ден и нощ, зима и лято, вдишване и издишване... Всяка една жива клетка не само в нашето тяло също има две фази - ерготропна и трофотропна (на гръцки "ергос" означава работа, а "трофос" - храна) т.е. работната фаза задължително трябва да се редува с фаза на почивка, на хранене. В трофотропната фаза клетката, която в работната фаза превръща материята в енергия, спира да работи и се храни с част от произведената от нея самата енергия, за да може да се презареди с енергия за следващата си работна фаза. Състоянието на активност и състоянието на почивка, на пасивност, трябва да се редуват задължително в един хармоничен ритъм. Можем да си представим този процес като една синусоида. Над абцисата е плюсът, състоянието на активност, под абцисата - минусът, състоянието на пасивност.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти
Нарисувай си роклявиж повече

Нарисувай си роклявиж повече