Как можем да бъдем красиви в летните вечери

 Как можем да бъдем красиви в летните вечери

Лятото е времето на най-активните и увлекателни забавления: на плажовете, откритите дансинги и клубове танцуват до сутринта. За да сте кралица на всяко едно парти, преди всичко трябва да спазвате следния съвет: не прекалявайте с предизвикателните къси поли и грима. Успехът се състои не само в облеклото и личните данни – вие трябва да блестите, да излъчвате аромат и да бъдете самата... мода!

Най-голямото украшение, което винаги ще остане върху вас е кадифената кожа. Вие можете да постигнете този ефект с помощта на специалните средства. Нанесете ги върху ръцете, деколтето и коленете и кожата ви ще придобие възхитителен атлазен оттенък. Кремът за тяло ще ви дари и с прекрасен аромат.

Ползвайте летните лимитирани версии на ароматите или си изберете лека тоалетна вода.

Що се отнася до бижутата, можете вместо дасложите гердана на шията си, да го използвате за декорация на прическата. Особено подходящи за тази цел са перлите и кристалите.

Какво можете да облечете за да изглеждате добре в лятната вечер? През този сезон се препоръчва и минимализъм в детайлите, ако обличате рокля и обратното - изобилие от украшения, ако предпочитате потник и дънки. Спортното облекло е винаги актуално, но дизайнерите съветват да се съсредоточите върху по-женствения образ. Малката черна рокля отново дефилира на модния подиум: тясна и разкроена, с деколте или яка тя продължава да е неотразима.

Ако изберете рокля със сложен модел (до средата на бедрата), вие трябва да заложите на цвета – желателно е той да бъде един. Чантата и сандалите трябва да бъдат изискани. Ако се чувствате по-уверено на ниска подметка, алтернатива за вас са и балетните обувчици.

Истински съблазнителна е всяка жена, облечена с рокля или блуза с деколте на гърба. То може да бъде V- образно, кръгло или „гръцко”, т.е. завоалирано с падащи гънки.

И накрая за обувките. Лятото е единствения сезон, когато можем да носим сандали, обувки от сатен, коприна и дантела. Те се съчетават прекрасно с всеки един от предложените по-горе варианти!

И .... не спирайте да се усмихвате!

Източник: Тя.bg