Рецепти за красива коса от Синди Крауфорд

Рецепти за красива коса от Синди КрауфордТопмоделът Синди Крауфорд призна, че не е знаела достатъчно за нещата, които са вредни за косата.

48-годишната красавица сподели, че не е знаела за вредата от прекалено честото миене на косата и от употребата на твърде много продукти, които може да причинят преждевременно стареене на косата, а и увреждат кожата.

"Никой не ти казва нищо за косата! Човек не очаква косата му да се промени и че състоянието й ще се влошава по-лесно. Сега съм много по-внимателна към косата си, не я мия и суша всеки ден. Когато тренирам я връзвам на кок, когато спя косата ми също е вързана", казва тя.

Крауфорд призна, че продължава да бъде почитателка на маските, които съживяват косата й, но избира продукти с бързо действие.
"Имам една маска за коса с жасмин. Слагам я преди да си измия косата, преди да вляза под душа. При обикновените маски се слагат след измиване на косата и трябва да действат 10 минути. А аз какво да правя 10 минути гола под душа, докато действа маската?! Няма смисъл", казва Синди Крауфорд.

БГНЕС