Магнитен маникюр - идеи за предстоящите празници

Магнитен маникюр - идеи за предстоящите празнициИдват най-светлите празници през годината. В началото на декември, дамите започват да се суетят какво ще облекат и какъв ще е цялостния им тоалет за коледните вечери. Избрахме да ви покажем една иновация в маникюра, която не изисква особени умения за направата на ефектен маникюр.

Магнитният маникюр е иновация при дизайна на ноктите. Тайната на този вид декориране на ноктите се крие в уникалната формула, която е специално проектирана и разработена с метални частици, за да се създаде уникален модел на ноктите с помощта на магнит за магнитна сила. Това осигурява на ноктите отличен блясък и безупречно покритие.

Лаковете за метален маникюр бързо добиха слава на пазара.

1. Първото нещо, което трябва да направите е да закупите специалния лак от търговската мрежа.

2. След като сте оформили ноктите и сте достигнали етапа на лакиране, нанесете един не много плътен пласт от лака.

3. Вече сте лакирали всички нокти с един пласт, а сега е време за съществена част. При повторното минаване с лака важно правило е да лакирате ноктите един по един. След като минете втори пласт на един нокът доближете магнита (често е поставен на капачката на лака) колкото се може по-близо до току-що лакирания нокът като се стараете да не го допирате и задръжте за около 10 секунди. След като отдалечите магнита ще видите, че частиците са се подредили триизмерно и се е образувала невероятна шарка.

4. Така повторете всички нокти, като повтаряте за всеки нокът отделно.

Ако случайно на някой от ноктите не се получи желания ефект, нанесете трети пласт от лака и опитайте отново.

За по-бляскав ефект след като приключите с магнитния лак може да нанесете топ лак. Той също ще спомогне за по-дълготраен маникюр.

Магнитен маникюр - идеи за предстоящите празници