Асиметричен маникюр за лятно настроение

Искате да разнообразите маникюра си?

Харесвате играта на цветове?

Приготвили сме един много лесен и закачлив маникюр подходящ за летни емоции.

Всичко, което ви е необходимо са няколко от актуалните цветове за сезона - тюркоаз, жълт, зелен, циклама, лилаво, оранжево или такива цветове, които мислите, че са удачна комбинация и естествено да не забравяме капка фантазия, примесена и малко сръчност.

Асиметричен маникюр за лятно настроениеСтъпка 1: Изберете един основен цвят, в случая е избран тюркоаз и нанесете по цялата плочка на нокътя. Изчакайте да изсъхне напълно.

Стъпка 2: Нанесете следващия цвят на нокътя, като започнете малко по навътре от началото на нокътя от страна на пръста. Тук избран е лилав цвят. Нанася се подобно на стълбица по нокътя.

Асиметричен маникюр за лятно настроениеСтъпка 3: Повтаряте горната стъпка с третия цвят. Оставяте да изсъхне добре. По желание можете да завършите с топ лак за повече трайност и блясък.

За всеки нокът можете да използвате различна комбинация от цветове за по-интересен и закачлив ефект. Също така методът е подходящ и за педикюр.

Асиметричен маникюр за лятно настроениеАсиметричен маникюр за лятно настроение

Във видеото можете да видите подробно как се осъществява техниката. В него е включена и друга интресна техника за раздвижване на маникюра, а именно т. нар. "лунен" маникюр. Припомнете си как се прави тук.