Топ тенденции при маникюра за лято 2013

Веселка Петрова


Ако червеният килим на тазгодишното издание на Met Gala може да се приеме като показател за това какво е модерно, то тенденциите за лято 2013 са шокиращи, като самият пънк!
Готови ли сте да приемете предизвикателството?

Смели принтове
Както се казва: "Съдбата обича смелите!" Експертите препоръчват да поставите смел летен принт на един, а защо не и на всичките си десет нокета, в началото на ваканцията. Добавете малко кристален блясък като финален щрих и имате красиво бижу, което не заема никакво място и е навсякъде с вас.

Топ тенденции при маникюра за лято 2013

Заложете на простотата
Прости декорации на ноктите като полумесец или прави изчистени линии, не са толкова забележими, но все пак носят доза енергия, когато им бъде обърнато внимание. А ако сте притеснени, че няма да ви се получи, използвайте два цвята, близки помежду си - това ще ви вдъхне увереност.

Топ тенденции при маникюра за лято 2013

С дъх на лукс
"Защо не?" на принтове, вдъхновени от луксозни марки и световни знаменитости. Специалистите оприличават изкуството на маникюра на чифт хубави обувки - нещо, към което можете да погледнете и да му се наслаждавате цял ден. Като бонус не е нужно да похарчите малко състояние, за да сте стилни и класни. Няма по-икономичен начин да кажете "Ценител съм на тази марка!"

Топ тенденции при маникюра за лято 2013

Оформяне
Промяната на формата на ноктите осигурява "двоен удар" - различна визия и практичност. Много по-малко вероятно е да увредите ноктите си, ако са с овална форма. Освен това тя създава илюзията за дължина. От супер дългите остри нокти, до тези с формата на бадем, фината промяна на формата е начин да се заигравате с визията си без драстична промяна в дължината. Нека приемем истината – не можем във всекидневието си да имаме дълги и оформени нокти като тези на Бионсе и Риана по време на сценичните им изяви.

Релеф и чар
От шипове и кристали, до знака за мир, звезди и еднорози, 3Д декорациите са топ тенденция за горещия сезон на 2013. Те определено са одобрени от познавачите на висшата мода, отчитайки факта, че доста от знаменитостите на червения килим на Met Gala бяха заложили на такъв тип маникюр за завършек на визията си. Актрисата Блейк Лайвли беше избрала цветя, а Сиена Милър - сребристи шипове.

Топ тенденции при маникюра за лято 2013