ОМБРЕ стила - хит при прическите на лято 2013

Бояна Димова

Ако се чудите как да разнообразите прическата си за пролетта и лятото направете си „ОМБРЕ“! Тази прическа е много интересна, впечатляваща и ако е направена добре – стилна. По „ОМБРЕ“ прическата са луднали както холивудските звезди, така и нашенските фолк диви. Наред с мадами като Сара Джесика Паркър, Джесика Бийл, Дрю Баримор, Сандра Бълок се нареждат и пайнерките Галена, Мария и Глория. Една от най-красивите българки - Жени Калканджиева, също се довери на „ОМБРЕ“стила.

ОМБРЕ стила - хит при прическите на лято 2013ОМБРЕ стила - хит при прическите на лято 2013

ОМБРЕ стила - хит при прическите на лято 2013ОМБРЕ стила - хит при прическите на лято 2013

Тази прическа е много интересна, впечатляваща и ако е направена добре – стилна. Косата „ОМБРЕ“ съчетава два цвята като идеята те да се преливат. При истинското „ОМБРЕ“ краищата на предните кичури са в атрактивен цвят, а по дължината на косъма в по-типичен нюанс. Обикновено връхчетата се изсветляват, а основата е по-тъмна. Тъмно русите, медните нюанси са много предпочитани за краищата на прическата „ОМБРЕ“. Някои залагат и на по-атрактивни нюанси като червено, лилаво, розово.

ОМБРЕ стила - хит при прическите на лято 2013ОМБРЕ стила - хит при прическите на лято 2013

Ако не ви се ходи при професионалист за тази промяна, L'Oreal Paris са се погрижили за това с новата си боя за коса - Preference Wild Ombre. В удобния и практичен комплект е включено всичко необходимо за постигането на отличен резултат. Освен флакона с боя към комплекта е включен и крем с изсветляващ ефект, четка за по – добро нанасяне, както и балсам. С внимателно избрани и плавно приливащи нюанси от корена към върховете, вие ще постигнете забележителен външен вид. Омбре ефекта се налага като основен моден ефект, през наближаващия пролетно – летен сезон, затова бъдете смели и актуални. Постигнете сами зашеметяващ и пленителен ефект. Боя за коса Preference Wild Ombres е изключително лесна за употреба, а същевременно гарантира отлични резултати. Текстурата на боята е изключително лесна за нанасяне. Крем формулата й не позволява засъхване и заплитане, а специалната четка разнася равномерно количество боя по дължината на косата.

L'OREAL PARIS BULGARIA

Само след 45 мин. и с няколко лесни стъпки вие ще постигнете Омбре ефекта за който сте мечтали. Новите бои за коса L'OREAL Preference Wild Ombres правят вашата визия забавна, небрежна и преди всичко много ефектна.

На снимките:

1. Риана

2. Али Тампоси-автор на песни

3. Глория

4. Рейчъл Билсън

5. Сандра Бълок

6. Мануета Шоу-приятелка на рапъра Ne-Yo

7. Реклама на L'OReAL Preference Wild Ombres