Колекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique Париж

Женската красота не познава граници. Тя е индивидуална и трудна за определяне. Това е като нейната собствена природа: понякога мистично загадъчна, понякога силно динамична и процъфтяваща или екзотично дива и провокативна. Колекцията, представена от международния артистичен екип на La Biosthetique за сезон пролет-лято 2013 е изпълнена с прекрасните цветове на магическата и загадъчна MYSTIC GARDEN. Най-добрите стилисти, колористи и гримьори представят своите модели в хармония с природата. Модата отговаря на природата! Израстващите и плавни преходи на различните растения и цветчета, както и ярките цветове, са вдъхновение за магическите женствени и меки визии, изразени с много страст. Насладете се!

Колекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique ПарижКолекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique Париж

Колекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique ПарижКолекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique Париж

Колекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique ПарижКолекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique Париж

Артистичният екип на MYSTIC GARDEN - Alexander Dinter и Kathrin Zenk споделят:
"В колекцията MYSTIC GARDEN сме се ръководили от меко преливащите се форми, точно както се срещат в природата. Резултатът е четири красиви визии, които са в пълна хармония с разцъфналите цветя и цветовете на магическите градини. Меките контури и разделени секции следват формата на главата, а нежната текстура и движение, както и плавните преходи в горната част, перфектно отразяват духа на природата през 2013г. Що се отнася до стайлинга – той е освежаващо променлив с намек на френска прохлада.”

Колекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique Париж

Според Andrea Bennett, Creative Color Director:
"Цветовият дизайн на MYSTIC GARDEN отразява женската енергия, която е едновременно силна и динамична, мека и копринено нежна. Вдъхновението за четирите визии идва от пленителната сила и красотата на растителния свят с естествено изваяните структури, както и от богатите и плавни цветни преходи. Резултатите за косата са цветове с преливащи ефекти, които са пълни с живот.
Четирите визии са персонализирани с помощта на естествени форми, съчетани с усъвършенствани техники за цвят. Резултатът: модерни цветни деления по подобие на пречупената светлина върху прекрасни лъскави цветове, които съблазняват от всеки ъгъл. Те са богато фасетирани и хармонично запазват своя естествен вид с подчертана индивидуалност".

Колекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique ПарижCyrill Zenhäusern - Creative Make-up & Hair Director: "Красотата е като самата природа. Гримът е във фокуса на този сезон. С изключително въздействие, без да се натрапва и да остане невидим. За настоящата колекция, майката Природа ни предостави универсална цветова палитра с помощта на която създадохме различните визии. Цветовете от градината са акцента за провокативно пълни устни в "Paradise Pink", а за изкусителните нокти “Fuchsia”, вдъхновяват плодовете от забраненото дърво. Моливът за очи в Indigo съблазнява като вино и червена боровинка и е в унисон с цвета на устните. Сияйната кожа е въплъщение на свеж вид. Страстно розовото помага в лятната промяна за ръцете и тялото. Тенденцията разполага с лек блясък, без потъмняване на кожата. Меките цветни акценти върху очите правят съблазнителен слънчев облик. Вземи си тен в лятно настроение!"