Маникюр с настроение. 7 летни идеи

Светлана Видинска

Ако сте в плен на цветни, ярки и фантастични летни сънища, нищо не пречи да ги копирате върху ноктите си. Късият маникюр е фаворит на сезона, а колкото по-щури са цветовете и декорациите, толкова по-голям е шансът да се окажете в епицентъра на най-забавното и безпрецедентно парти!

Леопардово и не съвсем
„Хищните“ принтове са на мода, но само в комбинация с искрящи нюанси -  от сигналнозелено до лимоново, розово и теменужено лилаво. Избягайте от скуката с различна декорация на всеки нокът – зеброви райета, тигрови шарки или кожа на питон...Всичко е позволено в името на екзотиката!

Маникюр с настроение. 7 летни идеи

Black and white
Кой казва, че черно-бялото е скучно? Класическата комбинация може да бъде в основата на най-свежия и оптимистичен нейл арт. Опитайте с точки и райета, сърчица, папийонки и геометрични фигури. Всичко, което ви трябва са 2 шишенца лак, клечка за зъби и доза добро настроение!

Маникюр с настроение. 7 летни идеи

Етно, етно, етно!
Открийте вдъхновението в пъстрите рисунки от шалове, рогозки и керамични съдове с хилядолетна история. Вълнообразни линии, триъгълници и точки изпъкват по невероятен начин на фона от констрастни цветове. Къси и заоблени, ноктите изглеждат направо шем(етно)!

Маникюр с настроение. 7 летни идеи

Детство мое
Веселият маникюр в стил Cartoon Network превръща лятото в цяло приключение. От Мики Маус до Хелоу Кити, всеки анимационен герой създава невероятно настроение. Особено в компанията на капки, сърчица или забавни надписи. Естествено – цветни!

Маникюр с настроение. 7 летни идеи

Миш-маш
Американско знаме, рози, дъга, пиратски флаг и целувка – може да имате всичко това в един единствен маникюр. Всевъзможните миксове от цветове и рисунки са добре дошли това лято. Освен, че отивати на по-дълги нокти, позволяват да развихрите фантазията си – отвъд всякакви предели!

Маникюр с настроение. 7 летни идеи

Балът на цветята
Флоралните мотиви са навсякъде около нас - от балните рокли до клъчовете и рамките на слънчевите очила. Нейл артът също не е изключение. Изящни рози в пастелна гама или неонови, диви полски цветя са еднакво модерни. Определено ни карат да се чувстваме потъналив лятото - до върха на пръстите!

Маникюр с настроение. 7 летни идеи

Капка по капка
Едва ли има по-жизнерадостна декорация. Капките, независимо дали във вид на малки точици от пъстър лак или кръгли блестящи камъчета са заредени с позитивна енергия. Повече от лесно е да завършите маникюра в оранжево, ягодово или електриково с миниатюрни точки, които имат свойството да предизвикват усмивка.
Останалото зависи от вас!

Маникюр с настроение. 7 летни идеи

Снимки: ourvanity.com