Пазаруване на дрехи онлайн –
по-близо със SpiralFashion.com

Пазаруването на дрехи онлайн става все по-популярно и в нашата страна. Конкуренцията ни движи напред, а крайният потребител е най-печеливш. Ние от SpiralFashion.com сме един от двигателите на иновацията в тази все по-популярна ниша. От мъжките и дамски дрехи онлайн до бельо и чорапогащи – над 600 уникални артикула и всичките произведени в България. От по-малко от година в интернет, а вече с близо 90000 посетители и стотици клиенти в цяла България. Как постигаме това?

Пазаруването онлайн – по лесно от всякога

Отне ни 6 месеца за да изработим приятелски онлайн магазин, за да можете да се чувствате комфортно докато пазарувате. Иноватори в България в областта на интерфейса на онлайн магазина за дрехи с екстри като плаващи менюта, обръщащи се снимки за по-добра визуализация и пазаруване без досадна регистрация. Лесният достъп и информативните продукти и снимки са основите заложени при дизайна.

Пазаруване на дрехи онлайн – по-близо със SpiralFashion.com

Обслужване на клиента – приоритет номер 1

Ключови моменти в печеленето на лоялни клиенти са бързата реакция и доброто отношение. Екстри като пазаруване по телефона или безплатна доставка над определена сума са едни от най-отличителните плюсове на SpiralFashion. Ние знаем, че пазаруването крие рискове особенно от гледна точка на размера на дрехите онлайн. Нашите подробни размерни таблици са много удобни за клиента, но дори това не винаги е достатъчно. Тъй като за нас клиента е най-важен, ние предлагаме връщане на стоки до 30 дни след закупуването. Притеснението относно правилния размер вече не е пречка, дори и при пазаруване на макси мода онлайн.

Обновяване на магазина за дрехи

Нови предложения всяка седмица, нова витрина всяка седмица, нова функционалност всеки месец, емейл бюлетин на всеки два месеца – ние не спираме да работим по магазина за дрехи. Нашият екип от дизайнери и програмисти настройват изгледа и магазина за дрехи по ваш вкус и предпочитание.

Репутация

Визията на клиента относно нас е нещо, което се гради трудно, но се губи лесно. Правилния индивидуален подход е в основата на всичко. Ето защо успяваме да се отличим на пазара и да запазим клиентите си като лоялни.

Малко история за фирмата

Спирала ЕООД е над 10 години в бизнеса с дрехи и бельо в България. Заедно с дългогодишният партньор – производителя на фини чорапи и чорапогащи ТИМ ООД, фирмите са успешно наложени на пазара на дрехи онлайн като качествени марки от зората на частната търговия и производство в страната. През 2009 логичното развитие на брандовете води до развитие на най-големият онлайн магазин за дрехи на едро и дребно произведени в България. Днес магазин за дрехи онлайн www.SpiralFashion.com се радва на изключителен интерес. Бъдещите планове за развитие включват европейска версия на онлайн магазина.

Динамично развитие онлайн

Пазаруване на дрехи онлайн – по-близо със SpiralFashion.comИнвестициите в платформата на магазина не спират и след разработката. За да направим пазаруването още по-лесно и приятно, ние регулярно добавяме нови функционалности към магазина за дрехи – някои забележими, други не чак толкова, като например бързодействието и лекотата на зареждане на сайта. С политика за обратна връзка с клиента, ние съобразяваме новите фунции според препоръките на потребителите.

Силно присъствие в социалните мрежи

Ние сме навсякъде – от Facebook и Twitter, до нашият блог за мода вие можете да споделите вашето мнение, забележки, похвали и препоръки. Дори форума на Fashion.bg е място, където ние се допитваме до вашите предпочитания. Доволният потребител за нас е най-голямото удволетворение. Това ни помага за растем и изградим голям кръг от надеждни партньори.

Разнообразие от дрехи онлайн

Какво се предлага онлайн при нас? Започваме с блузи, туники и рокли задължителни за всеки магазин за дамски дрехи и мода. Минаваме през дамските бодита, потници и корсажи. За мъжете сме приготвили страхотни колекции от слипове и боксери, както и нови модели тениски и блузи с къс и дълъг ръкав. За екстравагантните дами представяме модни чорапогащи, дълги и силиконови чорапи, както и ¾ чорапи за ценители. Тъй като сме запознати с трудностите при търсене на качествени дрехи големи размери на приемливи цени, специално за онлайн клиентите ни сме подготвили селекция от модели макси мода. На кратко, при нужда от ежедневни или официални дрехи и бельо, заповядайте при нас.

Ааа.. И още нещо

Ти си нашата следваща цел. Искаме да задоволим твоите модни желания. Искаме да ти предложим избор и да чуем твоят коментар. Бъди активен, ела и виж!

Пазаруване на дрехи онлайн – по-близо със SpiralFashion.com