Тенденции в прическите за 2011: избор на цвят на косата


2011 г. не е просто нова година, а началото на ново десетилетие и като всяко друго такова, това десетилетие ще донесе не просто лека промяна, а изцяло нов начин на мислене. Спазвайки традицията да се забрави старото и да се започне с новото, господстващата, милитари тенденция от миналата година, най-накрая зае своето място в дъното на гардероба. Цветът на косата също е подложен на сериозна промяна. Докато тенденциите при дрехите стават все по-либерални, това не важи за косата . Всъщност, промяната в началото на новото десетилетие води до едно единствено правило. Това е правилото за избор на цвят на косата през 2011 г. и следващите години и то гласи: "Просто го промени".

Да, това е клише, но въпреки това, когато избирате цвят за косата си през новата година, го последвайте. Просто променете цветът, с който сте били до сега, с който всички ви познават. Изберете нов, който е подходящ за вас, цвят, който ви дава увереност и го направете вашия, собствен цвят. Може би се питате от къде идва правилото "просто го промени". Докато новото десетилетие вдъхновява промяната, най-известните модели създадоха идеята за промяна на цвета на косата като тенденция сама по себе си.

Abbey Lee Kershaw

Тенденции в прическите за 2011: избор на цвят на косатаТенденции в прическите за 2011: избор на цвят на косата Abbey Lee Kershaw беше първият топ модел, който промени косата си. Единият ден тя ни пленяваше със светлокафяв цвят на косата, а на следващия ден разказваше историята за 8-часовото си превръщане в почти платинена блондинка.

Тази промяна я разграничи от останалите и я накара да изпъкне. Това е промяната, която трябва да използвате за вдъхновение, когато прилагате правилото "просто го промени".

Natasha Poly

Тенденции в прическите за 2011: избор на цвят на косатаТенденции в прическите за 2011: избор на цвят на косата Natasha Poly имаше цвят на косата, в унисон с руското ѝ излъчване и безкрайно дългите крака. Тя е перфектната блондинка или поне беше.

За новата година, манекенката избра да промени визията си с нов цвят, който я отличава от морето от други дългокраки блондинки и я прави да изглежда по-свежа.
За да постигне това, тя боядиса русата си коса с тъмни корени и се превърна пищна брюнетка.


Eniko Mihalik

Тенденции в прическите за 2011: избор на цвят на косата

Тенденции в прическите за 2011: избор на цвят на косата Eniko Mihalik е рядко съчетание от невинност и сексапил. Тя може да предложи сладка усмивка, само за да може след това да срази със сладострасен поглед. Въпреки това, до тази година манекенката беше брюнетка, цвят, който никога не е бил символ на сексуалността. Как тогава да промени косата си през новата година? С огнено-червена коса, отиваща на огненото ѝ излъчване. Ако имате светла кожа, не се страхувайте да експериментирате с червеният цвят.

Lily Cole

Тенденции в прическите за 2011: избор на цвят на косатаТенденции в прическите за 2011: избор на цвят на косата Докато промяната в цвета на косата на Eniko Mihalik допълва нейната личност и излъчване, много по-драматична е смяната на цвета при Lily Cole. Въпреки, че много жени в момента мечтаят за коса, боядисана в нюанс на червеното, манекенката прие 2011 г. като година за промяна и боядиса своята огнената грива в много тъмнокафяв цвят, заедно с веждите.
Бонус вдъхнодение: бретона на Lily. Гъстите, прави бретони се завръщат с пълна сила тази година.

Снимки: www.fashionising.com