Течните кристали - начин всеки да постигне копринена, бляскава и гладка коса

Кристалите - начин всеки да постигне копринена, бляскава и гладка коса Ние живеем в свят, обсебен от красотата. Ето защо хората по целия свят смятат за важно косата да е здрава. Косата е символ на красотата и влияе на начина, по който другите ни виждат. Това не е изненадващо.

Косата е израз на индивидуалност, тя привлича и изпраща сигнали. Помага ни да се чувстваме добре!

Ако косата ви представлява една бъркотия, няма да изглеждате добре поддържани и модерни. Особено, ако си търсите нова работа е много важно да отидете на интервюто с добре изглеждаща прическа. Изследванията сочат, че работодателите решават още през първите три минути кого ще наемат.
Така че, жизненоважно е да направите добро впечатление и за да стане това, косата ви трябва да бъде в перфектно състояние.

Можете ли да имате красива прическа, без да знаете есенцията на това, как се прави и поддържа? Има само един отговор – не.

Ето малко информация за това, как да постигнете гладка и лъскава коса, която да изглежда прекрасно.

Независимо от възрастта, винаги можете да имате безупречна коса. Ако искате да получите гладка като коприна, блестяща и красива коса, има един лесен начин да го направите - течните кристали.

Те са силиконов, реконструктуриращ продукт, чието приложение дава плътност, обем и блясък. Косата се омекотява и става по-жизненена. Кристалите предпазват косъма от накъсване и прогаряне при често използване на сешоар и преса, както и от външните атмосферни условия. Те се нанасят на още влажна коса, само по краищата, за да се избегне омазняване в корените и да се запази обема. След нанасянето им вече можете без притеснение да изсушите и изправите косата си като тя ще стане невероятно гладка и лъскава и ще се запази здрава. Кристалите за коса са перфектното решение при цъфтящи връхчета.

Кристалите - начин всеки да постигне копринена, бляскава и гладка коса Формулата на този продукт няма да навреди на машата или пресата, но ще намали значително неблагоприятния им ефект върху косъма. Кристалите създават защитен слой около косъма, помагат на косата да стои перфектно изправена, а на къдриците – да изглеждат по-леки и живи.

Кристалите се използват само в минимални количества. Няколко капки са напълно достатъчни – разнесете ги върху ръцете си, а след това по връхчетата на косата. Избягвайте да прекалявате с количеството и внимавайте с корените на косата – втрити там кристалите предизвикват отрицателен ефект на "мазна коса".

Въпреки благотворния си ефект върху косата, кристалите не се препоръчват при мазни коси, защото биха довели до още по-голямо омазняване. Внимавайте при сресването, нека то е след като сте изсушили и изправили косата, за да не разнесете от продукта по целия косъм, което ще доведе до недобре изглеждаща коса.