В Париж се проведе Haute Coiffure Francaise

На 14 февруари 2010г. в Лувъра, Париж, се състоя представянето на новите модни тенденции на Haute Coiffure Francaise. Това събитие водещо събитие в областта на фризьорството и модата и дава възможност на най-добрите професионалисти да покажат своето изкуство - блестящо отражение на елегантността на френската мода чрез моделите си.

Със своите 1800 членове Haute Coiffure Francaise възнамерява да увеличи популярността си в света на фризьорството и модата.

В действителност Hairstylist присъства в сферата на фризьорството като висша мода, като техните модели са появяват на ревюта и фотосесии.

В Париж се проведе Haute Coiffure Francaise В Париж се проведе Haute Coiffure Francaise

Едно от най-важните събития е HCF Trophy, което е отворено за всички фризьори от всички възрасти и националности. Победителят има невероятната възможност да бъде част от престижния екип професионалисти, който ще създаде колекцията есен-зима Haute Coiffure Francaise.

На грандиозното събитие бяха представени и водещи марки продукти. Също така се проведоха форуми и конференции, на които бяха обсъдени въпросите, свързани с промените на фризьорския свят в идните години.

В Париж се проведе Haute Coiffure Francaise

В Париж се проведе Haute Coiffure Francaise



Снимки: Polly Style