Удълженията за коса - изборът на професионалистите

Един от начините да имате ефектна прическа е да използвате удължения за коса. Удължената коса може да бъде третирана с маша, преса и сешоар, както собствената коса. Удължаването и сгъстяването не са единствените преимущества. С допълнителни кичури или цели редове могат да се добавят допълнителни цветове в косата без тя да се подлага на химическа обработка и съответно без увреждане. Също така могат да се направят пищни кокове или опашки за специален случай или за всеки ден.

Екстенд е компания, официален вносител на удължения за коса от световната марка hairaisers. Удълженията за коса са от 100% естествен косъм, осигуряващ лесна обработка и постигане на максимално естествен и актуален вид на косата. Екстенд е доказана марка на българския пазар с удължения за коса, фирмата предлага както тях, така и цялостна серия от продукти за поддръжка, а също и всички необходими консумативи и уреди за поставянето на удълженията.

Удълженията за коса - изборът на професионалиститеУдълженията за коса - изборът на професионалиститеУдълженията за коса - изборът на професионалистите

Удълженията за коса, предлагани от Екстенд са  в над 50 цвята, включително комбинации от цветове. Цветните кичури също са едно прекрасно допълнение и улеснение, което се поставя с клипс буквално за секунди и може да бъде махнато също за секунди.

В днешния динамичен свят на модата и красотата,  креативността и осъвременяването на методите на работа носят само положителни емоции и добри резултати, ето защо уважаващите себе си, труда си и времето си стилисти прибягват до използване на удължения за коса. Така се постига завършена визия и осъществена концепция лесно, приятно и бързо.

ExtendExtendExtend

Как да се грижим за удължената коса

Всеки ден разделяйте с пръсти удължената коса от вашата собствена. Винаги разделяйте първо краищата, и постепенно нагоре към средата и корените на косата. Разрeсването трябва да става с четка или едър гребен, когато удължената коса е суха. Никога не решете косата, когато е мокра. При разрeсване придържайте косата в корените с една ръка и разресвайте с леки движения. Това ще намали напрежението върху свръзките на удължената коса и вашата собствена коса.

При миене на удължената коса избягвайте силни, груби или кръгови движения или търкане, тъй като това причинява оплитане и увреждане на удължената коса. Използвайте нежни, деликатни движения, с които само изстисквате шампоана по протежение на косата в посока от корените към краищата.

Нанасяйте балсам за удължена коса от средата на косъма към краищата. Избягвайте използването на голямо количество балсам. Внимателно разплитайте косата само с помощта на пръстите си. Отмивайте обилно всички козметични продукти с топла, но не гореща вода.

ExtendExtendExtend

При сушене никога не търкайте удължената коса, не използвайте кръгови движения. Подсушавайте с леки, потупващи движения. Сушете с топъл, но не горещ сешоар първо корените на косата. След като свръзките на удълженията са сухи можете да пристъпите към сешоар на удължената коса или да я оставите да изсъхне сама.

Позволено е използването на преса за изправяне или маша, като се внимава около кератиновите свръзки, за да не се стопят. Ако удълженията ви не са с кератинови свръзки такава опастност не съществува.

Препоръчителна е употребата на подхранващите козметични продукти от серията HAIRAISERS, които са специално разработени за поддръжка и възстановяване на естествения и здрав вид както на удължената коса така и на вашата собствена. Боядисване или къдрене не се препоръчват.
 

ExtendExtendExtend

Снимки:

Моделите са с прически, създадени съвместно от екипа на Екстенд и салони за красота "Нуши" за Вечери на модата 2009