Какви продукти ще намерите във Ведра Фармаси

Мисията на Ведра Фармаси е да предлага висококачествени продукти за здравето на българските потребители. Грижата за здравето е основна цел в живота, за която е нужно не само да консумираме полезни храни, но и да следим за емоционалното си състояние, но и да подпомагаме организма си с качествени природни средства – пробиотици, имунорегулатори, витамини и минерали. Подобни продукти са налични в онлайн магазин Vedrashop.bg, където ви очакват водещи производители на решения за здравето, подходящи за мъже, жени, деца и бебета.

Какво включва грижата за здравето?

Перфектното здраве не е утопия. То е напълно постижимо, стига да знаем как да се храним правилно, да се движим достатъчно, да не допускаме стресът и тревожните мисли да ни завладеят. Понякога е наистина трудно. В 21 век, когато дигиталното замърсяване е факт, става все по-сложно да не късаме връзката с природата и да имаме спокойно ежедневие. Точно тогава нашето тяло ни казва “стига”, привличайки вниманието ни със заболявания от различен произход.

Vedra

Какви продукти ще откриете във Ведра Фармаси?

Стане ли дума за здравето ни, компромиси не бива да се правят. Всяка една инвестиция в името на това да се чувстваме добре физически и емоционално си заслужава. Необходимо е да подбираме медикаментите и хранителните добавки с повишено внимание, а във Ведра Фармаси ще откриете следните:

  • продукти при стомашно-чревен дискомфорт – работата на стомаха и червата често бива нарушена, което се дължи на непълноценно меню, липса на движение и стрес. Решения като Регулатпро и Омни Биотик ще подобрят чревната микрофлора и ще помогнат на тялото да се справи с баналните вирусни инфекции през зимата;

  • продукти за повишаване на имунитета – той е нашият “щит”, който ни пази от всевъзможни заболявания. Когато той не работи добре, ние ставаме уязвими и предразположени към болестотворни организми. Отново на помощ идват качествените продукти за имунната система – пробиотици, имунорегулиращи средства, добавки с прополис или екстракт от грейпфрут, мултивитамини за деца. Те ще помогнат за увеличаването на защитните сили на организма, и то в дългосрочен план;

  • продукти за женското здраве – във Ведра Фармаси ви очакват продукти, предназначени само за жени, сред които са добавките при менопауза, препарати, които може да бъдат полезни при гъбички и цистит, витамини за красива коса, кожа и нокти и добавки против косопад и др.;

  • продукти за красив външен вид – състоянието на кожата, косата и ноктите има предопределяща роля за нашето самочувствие. Ако полагаме нужните грижи, ще се радваме на красив външен вид, който няма да остане незабелязан. Във Ведра Фармаси ще откриете предложения за поддържане на перфектна визия, сред които е експертът в красотата Мерц Специал и молекулярната козметика Регулатпро.

Vedra

Ведра Фармаси е мястото, където винаги има добри решения, от които да се възползвате на добри  цени. Погрижете се за вашето здраве и външен вид сега!