Нови нюанси за маникюра

Нови нюанси за маникюра Има нещо специално в традиционните сезонни промени, което ни кара да добавяме нови неща към собствения си стил. Това важи с пълна сила що се отнася до маникюра, вероятно поради факта, че тези промени са сравнително лесни за изпълнение – достатъчно е само да сменим цвета на лака за нокти, за да изглежда промяната значителна.

Добрата новина за този сезон е, че има голямо изобилие относно избора на нови цветове, така че всеки вкус и предпочитания да бъдат задоволени. Важното е топлото време да започне с топло настроение.

Добавете малко блясък

Актуалните метални отблясъци, добавени към облеклото предизвикват и необходимостта да се добавят малко искри към цветовете на ноктите.

Спокойно можете да заложите на лъскавината на среброто или блясъка на златото за всяка топла вечер.

Въпросът е, че тези дръзки цветове трудно ще се впишат в ежедневието, за светлината на деня изберете по-тривиално и класическо излъчване.

Когато слънцето залезе, обаче е време да добавите блясък към визията си.

За малко повече изисканост

Нови нюанси за маникюраЗа тези, които предпочитат по-нежните цветове за своя маникюр, спокойно могат да си купят лакове в различни нюанси на розовото. Тези оттенъци отиват на различни тонове на кожата и на всякакви цветове на облеклото.

Пастелните цветове са проявени в цвета на мидените черупки, които служат като основа за развихряне на въображението, както и върху отблясъците на перлите, които нежно отразяват светлината.

Можете да изберете красиви цветчета, за да декорирате ноктите си или малки спираловидни форми, за да придадете движение и да привличате внимание.


Френският маникюр е класика, която и този сезон ще запази позициите си, вероятно поради факта, че е подходящ за всякаква ситуация.

Дълбоко и тъмно

Нови нюанси за маникюраИмайки предвид сериозното отношение към дълбоките нюанси и символиката на тъмните цветове е трудно да си представим, че просто ще престанат да бъдат модерни.

Избирайте цветове, чиято основа е черното като зелено-черни или виолетово-черни нюанси. Чудесен вариант е драматичния сблъсък на тъмни цветове, от който се загатва за светлина и блясък.

Няма значение какъв точно цвят ще изберете стига да ви кара да се чувствате комфортно.
Повечето маникюристи днес предлагат меки овални форми, вместо така актуалния доскоро квадратен маникюр.

От Гергана Кангалова

Още четете във www.kozmetikata.com