Какви са ползите от приема на хранителната добавка - Триактал

Триактал е хранителна добавка, която оказва профилактично влияние върху организма на човека. В състава си съдържа натурални билкови екстракти, които подпомагат установените конвенционални онкологични лечения и терапии – химиотерапия и лъчетерапия. Триактал има детоксикиращ ефект върху организма и спомага за подсилване на имунната система. 

триактал от Биотика

Кога се приема 

Триактал е хранителна добавка и се използва в различни случаи като основен или допълващ метод. Ефикасно работи като подпомагащ продукт в борбата със заболявания като рак. Освен това може да се приема превантивно. Triactal има функцията за подпомагане на детоксикацията на организма и подсилва имунната система при стресови за организма ситуации, които го изтощават.

Мощно средство е против паразити, микроби и има антигъбично действие.

Предимства, които има Триактал 

Добавката има много предимства, които са видими при хората, които я приемат:

Може да се прилага при всякакъв вид онкологични заболявания или да се пие и с цел превенция, дори и да нямате такава диагноза. Той е натурален и безопасен продукт, който може да се приема, без да е назначен от лекар. 

Не предизвиква странични ефекти – без виене на свят, гадене или други нарушения в организма. Препоръчително е да се приема минимум 3 месеца. 

Какви са съставките 

Съставките, които съдържа тази добавка Триактал, са изцяло натурални и са отглеждане в еко среда:

  • зелен орех – екстрактът от зелен орех има подтиска чувството на болка и има тонизиращо действие. Помага на нервната, храносмилателната система, понижава кръвната захар; 

  • сладък пелин – екстрактът съдържа най-ценната съставка, за която учените смятат, че действа унищожително на раковите клетки – артемизинин;

  • карамфил – антиоксидант, който е наситен на омега-3 мастни киселини, витамин K, фибри и витамин C. Помага при борбата с лошия холестерол. 

Действие 

Действието, което има тази добавка е много широкообхватно. Едно от най-важните е, че стимулира храносмилателните жлези да произвеждат секреция. Помага за възстановяването на черен дроб, стомах, жлъчен мехур, както и засегнатите участъци на лигавицата на червата. Потиска процесите на ферментация и ускорява неутрализирането на токсините в черния дроб. Освобождава организма от вредни организми. Убива вируси, бактерии и гъбички и така подсилва имунната система. Има противовъзпалително действие.

Как се приема 

Тази добавка се приема по веднъж на ден, след като сте се нахранили. Необходимо е да използвате достатъчно количество вода. Не трябва да превишавате дневната доза. Специалистите от Биотика споделят, че за да постигнете максимални резултати, трябва да го пиете поне три месеца. Добре е да не го прилагате като заместител на разнообразното и здравословно хранене. Специалистите съветват да не го приемате и в случай на бременност или когато кърмите. Не се препоръчва за деца до шестнадесет годишна възраст.