Модерните есенни цветове за ноктите през 2021

Един отличен маникюр подобрява моментално настроението. Изчистените, лъскави и красиво лакирани нокти могат да украсят и тоалета и, което е по-важно, да ви накарат да се почувствате страхотно.

Есента измества палитрата за маникюра от неоните и пастелите към тъмно червено, тъмно зелено и тъмно синьо. Мислете също за мат и металик.

Ето кои тенденциите в цветовете на маникюра ще оглавяват сезона.

Гланцово черно
"Готините момичета ще носят шикозни и лъскави черни нокти", прогнозира луксозната художничка на нокти Джулия Диого. Вярно е, че черното работи добре през цялата година, но наистина си идва на мястото, ако търсите нещо драматично, но класическо през есента.

Черен маникюр

Металик
„Металик и хром с нотки на злато и сребро са чудесен начин да влезете в по-хладните месеци“, казва известната маникюристка Мишел Хъмфри, която се грижи за изкуството на ноктите на Дуа Липа. „Предполагам, че ще видим завръщането на металик и хром, носени като фини детайли“, съгласна е маникюристката и художник на минималистичен дизайн Джорджия Рей. Британската художничка на нокти Ирам Шелтън също е голям фен. "Мисля, че хромираните нокти отново ще започнат да се появяват заедно с блясъци", казва тя.

Есенен маникюр

Есенен маникюр

Перлено
Ако сами се грижите за маникюра си, един нюанс, в който художничката на нокти Ирам се кълне, е чистото перлено покритие, което е просто и красиво, но с фин лъскав блясък. Но винаги можете да го разкрасите с декорации и френски маникюр.

Есенен маникюр

Тъмно синьо
За безупречен шикозен нюанс може да използвате тъмно синьото, което Джорджия прогнозира, че ще бъде един от най-добрите цветове за есента. Любимият ѝ оттенък.

Син маникюр

Син маникюр

Тъмночервено и лилаво
„Определено мисля, че по-тъмните цветове ще бъдат голям хит за есента“, казва Ирам. Конкретно тъмно червените. "Те са добър преход от лятото към есента и изглеждат добре с всички тенове на кожата. Любимата ми есенна тенденция за ноктите са гладки, къси, тъмни нокти", казва тя. Джолс се съгласява, че тъмно червените и тъмно лилавите са сред най-актуалните.

Червен маникюр

Горчица
Ако искате нещо по-уникално и нестандартно, изпробвайте комбинации с цвят горчица или по-тъмен цвят препечен портокал.

Есенен маникюр

Маникюр с цвят на овесено мляко
Ако сте по-скоро минималист, имайте предвид, че „неутралният нокът ще остане любим за есента, защото е толкова универсален и ще се съчетае добре с есенния гардероб“, казва Ирам. Джолс се съгласява, че „неутрален, който да съответства на тена на кожата ви винаги е добра идея".

Мишел препоръчва да потърсете „изчистени, в меко бяло и бежово тонирани нокти“. Естествено, можете да го комбинирате с по-горната тенденция за металически златни нюанси.

Есенен маникюр

Горско зелено
Друг хит сред нашите професионалисти за нокти са тъмните и горските зелени нюанси, които ще бъдат едни от най-популярните тази есен. Всички споменаха, че това е тотално попадение, като винаги е препоръчителен и френски завършек.

Зелен маникюр

Матово
И накрая, това не е технически нюанс, но матовото покритие може да ви изстреля на следващо ниво през този сезон. Така че, ако вече имате любим нюанс, към който искате да се придържате, може да пробвате да промените текстурата. Ирам е голям фен на матовия маникюр. Тя препоръчва комбинация от тъмни нюанси с матово покритие и ако искате да добавите допълнителни детайли, може да оставите върховете лъскави.

Матов маникюр

След като споменахме кои са актуални цветове на ноктите за ЕСЕН 2021, може да се възползвате от онлайн курса за салонни декорации на Таня Ангелова, където ще научите как да правите най-различни декорации на маникюр за всеки сезон, стъпка по стъпка - 100% онлайн. С възможност за издаване на сертификат от курса.

Таня Ангелова е основател на ImproveNailDesign.com и IND Academy Ltd., която се занимава с това професионално от 15 години и е квалифициран обучител 3-та СПК. Курсовете които Таня предлага грабнаха интереса ни и искаме да ги споделим тук с вас.

Ако това представлява интерес за вас, курсовете на Таня за салонни декорации са два:

  1. Салонни Декорации за начинаещи, бързи и актуални за всеки сезон
  2. Салонни Декорации за малко по-напреднали маникюристи, за моделиране на 3D/4D и други реалистични декорации