15 цвята за маникюр за лято 2021

Остават броени дни до астрономическото лято. Затова гледаме към тенденциите, свързани с най-горещите цветове за лак за нокти през предстоящия сезон. По-топлите месеци са време да отхвърлим тъмните цветове и да се обърнем към жизнени или меки женствени нюанси. Ментовото зелено и оранжевото са сред смелите избори, но има и вечни класики като бяло и сиво. Единственото сложно нещо при тези нюанси за лак е да изберете с кой искате да бъдете, но може да решите да бъдете с всички наведнъж и това да се превърне в новото ви любимо нещо. А ето и кои са 15-те горещи цвята.

1. Ментово
Светлозеленият оттенък, който наричаме мента, е фантастичен, женствен нюанс. В него има свежест и тъй като мина известно време, откакто беше модерен цвят за нокти, това прави връщането му още по-вълнуващо. Любителите на лаковете за нокти могат да се радват, защото оттенъкът подхожда на всеки тон на кожата, има мечтателно усещане и може да разкаже много за вашата личност. Ментовото може да ви направи популярни и напомня, че лятото е идеалното време за използване на по-леки лакове. Би било чудесно да го съчетаете със сини, бежови и бели дрехи. Смятаме, че ще се съгласите, че постигането на привлекателен външен вид от дома никога не е било толкова лесно!

Маникюр
Снимка: Art Beauty Zone Ruse

2. Ярко жълто
Малко цветове могат да се изявят по начина, по който яркото жълто го прави. Това е един от най-светлите нюанси и често се свързва с щастие, надежда и просветление, а след тежката година, която повечето хора имаха през 2020, това е, което всички искаме от новата година – и нашите маникюри, разбира се. Използвайте го, когато сте на лятно барбекю, на фестивал или където искате; това е един оттенък, който ще гарантира, че ще се откроите сред останалите хора.

Маникюр
Снимка: Art Beauty Zone Ruse

3. Коралово червено
Червеното е цветът, който изисква внимание. Той е класически и вечен избор, когато става въпрос за нокти. През 2021 фокусът ще бъде върху специфичен нюанс, коралово червен, и е точно толкова красив, колкото бихте очаквали. Това е емоционален цвят, който жените до преди няколко години може би се колебаеха дали да го изпробват, но сега ще го видите навсякъде. Можете да го предпочетете за коктейлни партита или за плажа, но всички можем да се съгласим, че това е брилянтен начин да покажете ръцете си. Имайки това предвид, ноктите ви винаги трябва да бъдат добре оформени и блестящи. Не позволявайте олющен лак или отчупен нокът да отвличат вниманието от красотата на този оттенък.

Маникюр
Снимка: Art Beauty Zone Ruse

4. Пурпурно
Релефните дизайни за нокти и цветовете със сигурност имат своята привлекателност, но се нуждаем и от ежедневен лак. Пурпурното е много подходящ цвят, защото не е дързък. Изглежда добре на всяка форма на ноктите. Важно е и това, че е цвят, който лесно може да съчетаете с вашите аксесоари, например с чантата или обувките. Това ще създаде визия, излъчваща женственост и сила.

Маникюр

5. Ментово зелено
Ментово зелените лакове за нокти ще бъдат най-модерни през лятото на 2021. Този цвят е отличен избор за топлите месеци. Това е пастелен оттенък, който поражда тишина и спокойствие и ще бъде чудесна алтернатива на розовите и естествените нюанси, с които вероятно ще бъдете всеки ден. Цветът е изненадващо гъвкав и се съчетава с всеки цвят на кожата.

Маникюр

6. Естествени нюанси
Понякога най-добрият лак за маникюр е в естествен нюанс, а красотата тук е в семплостта. Тези нюанси могат да включват бледочервени, бледоморави и тъмносиви. Това е идеалната тенденция за тези, които работят в корпорации или искат ненатрапващ се маникюр. Ако искате да са едва забележими, може да изберете цвят, близък до този на кожата ви.

Маникюр

7. Бонбонено розово
Друг мек и женствен нюанс, който се прогнозира за цвят за ноктите през лято 2021, е бонбонено розовото. След по-тъмните цветове, които доминират през по-хладните месеци, това ще бъде добре дошла и ярка промяна. Това е класически нюанс, който е идеален за нокти с всякаква дължина и форма. Розовото не е скучен цвят. Съчетайте го с червилото си.

Маникюр

8. Бяло
Белият лак е вечен и класически и е нещо, което много жени намират за привлекателно, защото не излиза от мода. Вероятно сте виждали най-горещите знаменитости по телевизията с този цвят на ноктите си. Не е трудно да си направите у дома маникюр с този свеж оттенък. Неутралният нюанс ви позволява лесно да го смесвате и съчетавате с многоцветни или щамповани дрехи. Като алтернатива можете да изберете едноцветен външен вид. Всъщност това е идеалният цвят за почти всички случаи. Въпреки това, най-привлекателното при този нюанс е, че е универсален и подхожда на всеки, така че ще бъде добре дошъл като допълнение към вашата колекция лакове през лятото.

Маникюр

9. Ярко ментово
Ярко ментовото е цвят, който някои хора може да не са се чувствали комфортно да приемат преди, но тенденциите при ноктите от последните години показват колко страхотно е да изпробваме необичайни нюанси. Това е силен нюанс и следователно изисква много увереност, за да се използва наистина, но е изненадващо универсален и забавен. Носете го с всичките си любими или необичайни пръстени, за да привлечете вниманието към вашите перфектно поддържани нокти.

Маникюр

10. Джакарандово
Ако търсите цвят, който е лесен за ползване, но също така е и тенденция за лято 2021, това е джакарандовото. Това е вид синкаво-лилав оттенък – спомнете си онези красиви цветове на дървото джакаранда, които често виждате да красят улицата – хубави и женствени цветове, но достатъчно необикновени, за да не се считат за скучни. Този цвят може да бъде отличен вариант за жени със светла кожа, които искат малко цвят.

Маникюр

11. Нюанси на синьото
Синьото е цвят, който често се счита за подходящ за нокти с всякаква форма и дължина, както и подходящ за всички нюанси на кожата. Ако не можете да изберете един-единствен нюанс, тогава защо да не използвате няколко? Това ще бъде една от най-креативните тенденции за ноктите през 2021. Ако обичате да поемате рискове, то определено може да я изпробвате.

Маникюр

12. Сиво
Сивите нокти могат да изглеждат елегантни и шик. Това е цветна тенденция, която предлага гъвкавост и е лесна за изпълнение. Можете да носите този нюанс на лятна вечеря или модно събитие и има особено усещане за безвремие, когато е съчетан с плътни неутрални дрехи. Носете го с вталени дрехи, които са или тъмно черни, или свежо бели. Това ще направи външния ви вид интересен и ще бъдете забелязани.

Маникюр

13. Оранжево
Ако искате да създадете интересен контраст, можете да лакирате ноктите си в смел оранжев оттенък. Това е цвят, свързан с топлината, слънцето и креативността, така че не би трябвало да е изненада, че това е вълнуващ избор за лято 2021. Оранжевото се съчетава добре с неутрални цветове, така че нека бъде на фокус във вашия външен вид, когато носите плътни черни, бели, неутрални или бежови цветове. Всеки може да носи този смел нюанс, но той обикновено изглежда най-добре на хора с неутрален оттенък на кожата.

Маникюр
Снимка: Art Beauty Zone Ruse

14. Пастелно жълто
Пастелните цветове са бледи и меки, но жълтият тон е един от най-поразителните. Поради тази причина ще бъдете доволни, че в момента е модерен. В този нюанс има нещо мечтателно и той е страхотен за по-горещите месеци, тъй като е топъл цвят. С него може да разведрите деня и настроението си, а кой не иска това?! В допълнение към това как ви кара да се чувствате, той е изненадващо универсален и ще бъде идеалният избор за следващия ви домашен маникюр.

Маникюр

15. Всичко в едно
Защо да изберете един цвят, когато можете да имате всички? Това е концепцията за тенденцията всичко в едно, която ще ви накара да лакирате всеки пръст с ярък и смел нюанс. Ако искате нещо различно и не се страхувате да проявите креативност, това е идеалният външен вид за вас. Има толкова много нюанси, от които да избирате. Можете да създадете нещо привлекателно и уникално за вас. Това е забавно. И въпреки че може да не е подходящо за всяка обстановка или всяка работна среда, когато имате време, задължително опитайте.

Маникюр
Снимка: Art Beauty Zone Ruse