Филър терапиите – решение за увредените коси

Информация за темата ни даде Антоанета Цветанова - бюти консултант и собственик на бранда Antoanette, организатор на семинари за красота, консултант за оборудване и обслужване в салони за красота в цялата страна, лектор на презентации на нови терапии и иновации от света на козметичната мода.

Филър терапиите – решение за увредените коси

С течение на времето и непрекъснатото напредване на технологиите, атрактивните предложения към потребителите не спират. Изключително важната задача за тях в случая е да успеят да направят най-добрият избор.

Филър терапиите – решение за увредените коси

Спечелила доста голяма популярност напоследък, филър терапия несъмнено е един чудесен избор за дами, които целят да възстановят изцяло косата си и да й вдъхнат нов живот. Срещат се продукти, които са изградени на базата на различни съставки.

Може би по-често сте чували за филъри за лице, но ето, че филърите за коса също не отстъпват по ефикастност. Най-голямата полза от прилагането на тези телапии е, че незабавно се подобрява плътността на косъма. Самото название на терапията – „филър“ показва, че става въпрос за запълване на косъма. Филър терапиите заглаждат външния слой на косъма, правейки косата по-гъста, мека и блестяща.

Филър терапиите – решение за увредените коси

Филър терапиите са изключително полезни за косъма. За огромно щастие вече съществуват и продукти, които позволяват да правим тези терапии не само в козметични салони, а и у дома! Хубавото при тези продукти е, че са лишени от наличие на така вредните сулфати, фосфати, хлор, парабени и колоранти. Ефектът от филър терапиите е мигновен – след използването на продукти за филър терапия видимо се забелязва възстановяване на плътността на косъма, повече мекота и блясък и преодоляване на проблема с накъсаните краища.

Филър терапиите – решение за увредените коси

Една от най-популярните филър терапии е тази на NASHI ARGAN - продукти, станали известни от Antoanette и доказали своето качество. Терапията се казва NASHI FILLER THERAPY и в състава си има съставки от уникално арганово масло. За всички продукти на NASHI ARGAN може да се каже, че са истински дар от природата, именно заради съдържанието на органично арганово масло. То е едно от най-редките, безценни и прецизни по състав есенциални масла. Изключително ценно е, защото се получава чрез ръчна обработка, като за добиването на един литър масло са нужни 40 кг плодове. Според научни изследвания, арганът е мощен стимулатор на жизнените функции на клетките, обновява трайно кожата и косата и ги хидратира в дълбочина. Способността на маслото да стимулира жизнените функции на клетките й, да преструктурира и хидратира косъма се дължат на ненаситени мастни киселини, линоловата киселина и витамин Е.

Мисията на Nashi Argan е да демонстрира своята социална и етична ангажираност и внимание към екологично устойчиво развитие. Чрез използването на рециклирани и рециклируеми материали, както на енергия от възобновяеми източници, Nashi Argan работят в хармония с природата, за да оказват минимална вреда върху околната среда.

Ето примери за няколко различни варианта на филър терапиите:
1.Иновативна колагенова терапия за коса
Това е професионална терапия за коса, която реконструира в дълбочина фибрите на косата, стимулира естествените възстановителни процеси и тотално обновява косата. При тази терапия и забележимо как само за 25 минути се изтриват уврежданията в косъма, причинени през годините.

2.Подмладяваща филър терапия с екстракт от бели трюфели от Алба
Новата подмладяваща филър терапия с органични бели трюфели от Алба е интензивен метод за възстановяване на косата. Резултатът е гарантиран от иновативни природни формули и силни възстановяващи свойства. Уникален по рода си този филър успява по нов, особено ефективен начин да възвърне здравето, силата, мекотата и блясъка на косата.

Терапията с бели трюфели от Алба се предлага от новата за портфолиото на Antoanette марка Previa. Тази марка може да се похвали с факта, че всички формули на продуктите й са без примеси и напълно натурални. Няма наличие на добавени химични вещества, консерванти или изкуствени оцветители. Благодарение на утвърдени органични и биодинамични процеси, съчетани с иновативни технологични процеси, на лице е и гарантирано добро отношение към човешкото здраве и околната среда.

Органичен екстрат от бели трюфели от Алба
Запълващият ефект на подмладяващата филър терапия за чуплива коса е гарантиран от фитокомплекса, добит от бели трюфели – рядък и изтънчен вид гъба, който се среща предимно в Северна Италия. Това е активен принцип с подчертана подмладяваща функция, стимулиращ и съживяващ, богат на витамин Б, който стимулира регенерацията на протеините, от които е съставена структурата на косата, увеличавайки нейната еластичност. Терапията прониква както в дълбочина, така и по повърхността на коъма, постигайки уплътняващ ефект, а косата става видимо по-мека, възстановена и бляскава.

Без съмнение много от вас не знаят как да подходят, за да се справят с увредената си коса. Филър терапиите са един иновативен подход, който гарантира видимо подобрение на състоянието и вида на косата. Доверете се на съветите от специалист и пренесете изяществото на природата в своята коса!