Тенденции при косите за Есен 2017

Тази есен се наблюдават по-светлите тонове и по-лешниковите цветове, тоест светли и студени тонове. Такива ще са модните тенденции за прическите през сезона, разкрити от известния коафьор Любен Николов, предаде репортер на БГНЕС.

Тенденции при косите за Есен 2017

Тайните за красивата прическа и най-новите модни тенденции, според специалиста, разбраха гостите на събитие по повод новата поредица - "Обиколката на красотата с Рейчъл Хънтър" по Fine Living. Рейчъл Хънтър е новозеландски супермодел, актриса и майка на две деца. За нея е много важно да се чувства фантастично и да изглежда добре. Тя прави обиколка на красотата, за да представи на зрителите съветите на различни народи за красота и здравословен живот.

Любен Николов помага на жените да бъдат още по-красиви вече 22 години. От опита си вижда, че тенденциите се сменят достатъчно често и всяка година има нови и нови такива. Има сезон пролет/лято, има есен/зима. Така, че може би всяка една дама си сменя прическата горе-долу нормално два пъти в годината. Тази есен ще бъдат актуални дамите, които изберат косите им да са в светлите тонове и по-лешниковите цветове.

Тенденции при косите за Есен 2017

Трик, за да запазим прическата под шапката през зимата
„Трикът е, че трябва редовно да се ходи на фризьор и да се взимат връхчетата, да се поддържа с хубави продукти“, каза той. А, като носим шапка трябва внимателно да прибираме косата си под нея. „Ще дам пример: Когато се увие силно с ластик да бъде стегната, по този начин косата се къса, независимо дали си я прибрал под шапката, а когато си я прибрал внимателно с щипка или много леко, да не е толкова стисната и притисната - тя диша и не се къса, и седи здрава", каза той.

Кремове за коса
За това как да поддържаме косата си, специалистът препоръчва да използваме кремове за коса. И то такива, които лекуват косата, и я възстановяват на клетъчно ниво. Те се слагат след измиване и пазят от сешоар, преса и други влияния.

Тенденции при косите за Есен 2017

Колкото до това какъв шампоан да използваме, то трябва да знаем, че това зависи от типа коса.

БГНЕС