Родни звезди блестят с "МАГАМА"

Лилия Людмилова

Прическите и грима на Дара, Поли Генова, Михаела Филева, Тита, Михаела Маринова, Павел и Венци Венц, Кристиан Костов и Криско са поверени на професионалния екип от стилисти на салон „Магама“ – коафьор Пламен Джулио и грим Ирена Соколова. За всяко шоу коафьорът и гримьорът развихрят своите идеи, за да може родните изпълнители да заблестят в пълния си блясък на лятното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

Родни звезди блестят с

Родни звезди блестят с

Родни звезди блестят с

Родни звезди блестят с

Зашеметяващата Дара взриви с визията си на огнена дива. Специално за шоуто в Пловдив екипът на салон „Магама“ заложи на провокативна визия, която напълно допълва изпълнителката като типаж. На шоуто тя се появи в ново амплоа – коса с вградени расти, които преливат от тъмно кафяво, златисто, огнено червено и оранжево до наситено русо. Тези расти не са от традиционния вид тупирани и оформени с восъчен разтвор, а са под формата на въжета. Именно те са хитовият тренд това лято, на който са заложили и много от световните звезди. Тъмният опушен грим на Дара, в перфектно съчетание с черно червило, допълнително подсилват цветовете в косата й и подчертават нейната разкрепостеност и предизвикателност.

Родни звезди блестят с

Родни звезди блестят с

Родни звезди блестят с

Поли Генова, специален гост на турнето, отскоро също е с визия на расти, като при нея те са направени традиционно с восъчен клей и тупирани. Те са оформени в обемна конска опашка, а за завършек на визията й гримьорите залагат на силно подчертани очи и бебешко розово червило.

Родни звезди блестят с

Родни звезди блестят с

Родни звезди блестят с

За прическата на Михаела Филева е използвана допълнителна коса, която дава зашеметяващ обем. Тя е оформена в конска опашка и съчетана със стилна козирка за спортна визия. При нея гримът е класически – подчертани очи с очна линия и силно матово червено червило. За прическата на Тита също е използвана допълнителна коса, но визията й е абсолютно изчистена. Косата е права с много семпъл нюд грим, който загатва нейната женственост. Косата на Михаела Маринова е прибрана назад, за да открие нежните черти на лицето й. За нея са положени допълнителни грижи, защото има много фина коса и трябва да се внимава с изправянето й. Гримът е нежен и съвсем лек, в нюд гамата с леко загатнати скули. Криско, познат на всички с представянето си на сцена с шапка, се появи пред публиката с лека трансперантна пудра на лицето, а неговите колеги Павел и Венци Венц бяха съответно Павел – с оформена коса от едната страна, която подчертава татуировката му, а Венци – с така нашумелите расти.

Родни звезди блестят с

Родни звезди блестят с

Участниците са в коренно различна визия за шоуто си в Стара Загора. За да поддържат не само градуса на купона, но и интереса на публиката, изпълнителите в лятното Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour променят своя стайлинг. Дара смени визията с летните расти в така актуалния кежуъл кок, който е позициониран в горната част на главата, като в предната част са оставени леки бебешки къдрици. Гримът й отново е екстравагантен – черно червило на устните и огнени цветове в оранжево, жълто и червено за очите. При Михаела Маринова е постигната визията на световно известната певица Ариана Гранде с много изразена стилна конска опашка и грим в златно. Косата й е силно стегната и безупречно прибрана, като в самата основа на опашката има кок, който я прави още по-пищна и обемна. Чаровната Михаела Филева заложи на прибрана коса, очи, подчертани с черна и червена очна линия и омбре червило. Тазгодишният победител в „X фактор“ Кристиан Костов се появи с напълно нов имидж – скъсена коса с подчертано подстригване, която е стилизирана леко настрани и назад, за да отвори челото му. Младата певица Тита този път заложи на визия тип Лолита. Косата й е разделена на две опашки, симетрично разположени високо на главата, спазвайки нейната запазена марка – правата коса. Барби визията й е допълнена с очна линия и розови устни.

Родни звезди блестят с

Родни звезди блестят с

За шоуто в Благоевград, Дара се появи със силно прибрана коса в опашка с екстравагантен син грим и лилаво червило, които допълваха ефектното й облекло в черен цвят. Специално за това участие, косата на Михаела Маринова беше изправена и допълнена с акцент от фини преплетени плитки по дължините, разположени от двете страни на главата. Гримът е в сребристо-сив цвят на очите, подчертани с очна линия. Михаела Филева се появи с пусната коса на вълни, прибрана в горната част на главата в малка плитка и увита в декоративна кърпа за повече обем. Запазена марка за певицата е червеното матово червило, което и този път допълваше визията на чаровницата. Тита беше с изправена коса по дължините, като само краищата й бяха леко начупени, създавайки повече движение. Очите на певицата бяха подчертани с очна линия, на която се залага при големите сценични изяви в комбинация с нюд грим – много семпла и изчистена визия. Косата на Павел беше стилизирана с мокър ефект за перфектно оформяне на визията.

Важна част от сценичната визия на всички изпълнителки са изразителните очи, затова всички певици са с допълнителни мигли, поставени от професионалистите на салон „Магама“. Какви визии ще покажат участниците до края на турнето, ще видите в концертите в Русе (29 юни), Варна (2 юли) и Бургас (5 юли).

Родни звезди блестят с

Снимки:
1. Дара и Пламен Джулио
2. Дара с огнена визия
3. Дара с актуален кежуъл кок, заедно с Пламен и Иво.
4. Поли Генова с актуалните за сезона расти.
5. Ирена Соколова прави грим на Михаела Филева.
6. Михаела Филева с актуална прическа.
7. Михаела Маринова, Ирена Соколова и Пламен Джулио
8. Михаела Маринова с визия в стил Ариана Гранде
9. Михаела Маринова с фини преплетени плитки в косата.
10. Ирена Соколова прави грим на Тита.
11. Тита с естествена визия
12. Тита в стил Лолита
13. Екипът на салон „Магама“ – Пламен Джулио и Ирена Соколова.
14. Ирена Соколова, Дара, Пламен Джулио и Тита.
15. Ирена Соколова, Павел и Пламен Джулио.
Фото: Магама