Най-подходящият подарък за мъже за Свети Валентин си остава мъжката риза

Колкото и да е учудващо, дори мигновено хрумналите Ви на първо четене мъжки парфюм и  портфейл тази година са изпреварени от вечната класика за мъжки подарък - ризата. Независимо от факта, че вашият любим човек разполага с поне още няколко  в гардероба, бъдете сигурни, че тази ще заеме абсолютно почетно и негласно признато първо място за него. За да сме сигурни, че ризата ще бъде идеална за неговия вкус и предпочитания и разбира се да е съчетана с вашите виждания за подходяща за него, разгледайте няколко различни предложения, които сме подбрали за Вас. Те ще улеснят трудния избор, който трябва да направите за идният Свети Валентин и за всеки следващ повод в съвместния ви календар. А защо не и да изпреварите повода...

Принципно първото и най-важно нещо, което трябва да изясните е, в кой отбор сте по-склонни да го поставите. В първия отбор на по-бохемски настроените личности, които обичат да изглеждат почти винаги неглиже или той попада във втория отбор на улегналите мъже, които държат и почитат класиката. Това ще направите, познавайки личния му стил - дали е делови или гоните изцяло лайфстайл излъчване. Без значение в коя категория ще попадне в онлайн магазина www.mbw.bg  ще откриете това, което ви е необходимо.

След като сте избрали стила, е необходимо да определите размера. За да сте точни в избора на размера е необходимо да погледнете етикета на някоя от неговите ризи в гардероба. Това е най-лесният начин за вас да определите кой размер трябва да му поръчате. Вторият по-надежден и достоверен начин е да измерите трите мерки, които са нужни за определяне на размера на мъжката риза. Това са размера в сантиметри на врата, гърдите и талията. За размер S съответства обиколка на врата 36-38 см; за гърди 108-110 см и талия около 105 см. Всеки следващ размер е с по 4 см по-голям. Като размерите, които предлагат в www.mbw.bg са до 4XL (S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL). Ако все пак се окаже, че размерът не е подходящ за него, можете да замените артикула с друг размер или модел.

Изборът на цвят се пада на Вас. Сега е моментът да го изненадате, подарявайки му нещо различно от класическо синьо или сиво или можете да се съобразите с неговите цветови предпочитания. Каквото и да изберете помнете, че бялото си остава абсолютната класика. Бяла риза, облечена с официален панталон или бяла риза с любими дънки, това вече зависи от него.  Дрескодът повелява, че деловите ризи са пастелни и светли цветове. Официалните цветове за мъжки ризи са бяло, черно и ярките цветове. За ежедневието може да се обличат мъжки ризи с различни рисунки и щампи.

Следващият момент при избора е цената. Мъжките ризи, измежду които ще трябва да изберете на сайта www.mbw.bg варират от 13 лв до 300 лв.  Тук ще откриете лесно и достъпно мъжки ризи на водещи марки в мъжкото облекло като например Replay, Vans, Tommy Hilfiger, Versace, Maison Scotch, Scotch and Soda, Levis, Marc O Polo, Hugo Boss, Pierre Cardin  и много други. Просто направете своя избор.
Има дрескод правила, които причисляват мигновено бялата риза към класически официалното облекло. Моментално я свързват с изключително официални поводи в човешкото битие като сватба, дипломиране и  всякакви семейни поводи като кръщене и рожден ден. Но днешните модни диктатори доказват със всяка своя колекция, че това е отживелица. Днешните бели ризи са абсолютно разчупващи клишетата и могат да бъдат носени по много начини и да са абсолютно подходящи за различни поводи. Можете да ги видите почти навсякъде - от модните подиуми до плажното облекло. Това ако не е  широк диапазон...

И за да ви улесним още повече при предстоящия избор сме ви подбрали няколко директни предложения, от които можете да се възползвате като спестите време и усилия. А крайния резултат ще бъде впечатляващ.

12. Официален стил.
Класиката е най-доброто, което можете да постигнете... Една перфектна бяла риза с раирана вратовръзка и черен официален панталон. Това, което ви е нужно, за да завършите съвършения синхрон, е стилен часовник и игла за вратовръзка. Единственото друго, което се съчетава без да става кичозно и можете да си позволите е брачната халка. Такава риза можете да поръчате като кликнете на снимката.

Мъжки ризи

11. Стилен и елегантен стайлинг с бял блейзер или сако в светъл цвят. Допълнете с бели маратонки или старите си кецове, тъмни джинси и сте готови за всяко парти събиране, без значение часовия пояс.

Мъжки ризи

10. Кежуал небрежен стил можете да съчетаете с любимите си избелели и накъсани дънки и добавете тук кафяви кожени обувки.

Мъжки ризи

9. Вечерно-официален стил можете да постигнете като съчетаете бялата риза с черна тънка вратовръзка и сиви официални панталони тип чино. Добавете черни лачени обувки за абсолютен разкош.

Мъжки ризи


8. Модерен официален стил можете да сътворите като добавите към бялата риза черни панталони, черни обувки и разбира се едни черни тиранти. Абсолютно впечатляваща окото гледка.

Мъжки ризи

7. Пролетно летен стрийт стайлинг. Абсолютна класика за летния градски аутфит. Добавете сини чино панталони и любимите си слънчеви очила и воала!

Мъжки ризи

6. Класически ежедневен стил - можете да съчетаете бялата риза със класиччески дънки и чифт кафяви обувки. Този стил е абсолютно подходящ и за пътувания.

Мъжки ризи

5. Костюмарски официален стил можете да постигнете като съчетаете бялата риза с мръсно бял костюм. Идеален за летни партита и сватби. Разчупете цветовете като добавите цветна вратовръзка и кафяв колан, които да съчетаете с велурени кафяви обувки.

Мъжки ризи

4. Делови стил можете да добиете съчетавайки бялата риза с широки раирани тиранти. Изискано и изтънчено. Перфектно за сватби и партита, на които да блеснете.

Мъжки ризи

3. Небрежен смарт стил. Карирано сако се съчетава перфектно с бяла риза и сини дънки. Добавете отново кафяви обувки за неустоима визия.

Мъжки ризи

2. Перфектната комбина: Риза с елек. Бяла риза с контрастиращ черен ефект е винаги печеливша визия. За да я направите по-кежуъл добавете чифт дънки и слънчеви очила.

Мъжки ризи

1. И разбира се на почетното първо място класираме без съмнение класическия стил. Комбинирайте с официален панталон, черен колан и сива металическа вратовръзка. Вариант с навити под лактите ръкави придава небрежно величие. Изберете риза без копчета на яката. Идеална визия за работещият и добре изглеждащ мъж.

Мъжки ризи